Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_S_I_A_28

TAJEMNICE MOJEGO FACETA !!!

Polecane posty

Gość A_S_I_A_28

Witam Niedawno odkrylam ze moj facet ma w telefonie zdjecia jakiejs kobiety. Twierdzil ze to kolezanka. Powiedzialam sobie ok. Potem zapomnial skasowac jeden sms od niej i jak powiedzialam mu o tym szybko zlapal komorke i skasowal go. W archiwum gg bylo kilka rozmow z nia i pelno smsow, z ktorych wywnioskowalam ze to nie taka zwykla kolezanka. Porozmawialam z nim i po dlugim czasie wyznal mi ze byl z nia kiedys zwiazany. Wkurzylam sie bo po co mu kontakt z nia skoro jest ze mna. Powiedzial ze to nic dla niego nie znaczylo ale te smsy mowily samo za siebie, zalezalo mu na utrzymaniu kontaktu bo nawet sie wkurzal jak nie odpisywala mu na smsa. Powiedzial mi ze poznal ja przed jej slubem. Pare dni przed slubem bzykneli sie a potem 3 lata spotykali ze soba. Byl jej kochankiem. Bylam w szoku jak mi o tym powiedzial. Mam ochote takie nienormalne malzenstwa zniszczyc. Co za szmata, a moj facet nic lepszy. Nie potrafie tego strawic i nosi mnie. Gdyby nie mieli kontaktu jak my jestesmy z soba to jakos inaczej bym podeszla a tak mam ochote zrobic cos zlego. Jej zrobic cos zlego... wrrr :(

Gość przegralas zycie
zwiazalas sie z kurwiarzem. ci tez rogi dopprawi w swoim czasie 🖐️

Gość ...Monika...
Bozhe.....nastepna kobieta, ktora zamierza sie mscic na kobiecie, zamiast na misiu, ktory jej doprawial rogi...... Przemysl to moja droga, bo to z nim tworzylas zwiazek, a nie z nia. I nic ci do cudzego malzenstwa. Niech oni zalatwiaja swoje sprawy na wlasnym podworku, a ty pilnuj wlasnego. Najpierw "pozamiataj" w swoim zwiazku, bo jest w nim wielki balagan.

Gość A_S_I_A_28
Mam pretensje do niej i do niego a z tych nerwow mam rozne glupie mysli :(

Gość do Monika
jestes pusta

Gość krystynadokichoto
ja pierdole co cie obchodzi ta panna moze nawet nie wie o tobie a nawet jak wie to twój facet cie robi w konia a nie ona... poprostu nie umie trzymac chuja przy sobie a ty masz do niej pretensje...jestes załosna

Gość A_S_I_A_28
No jasne bo takie malzenstwa sa swiete. Szkoda mi jej meza, bo zapewne nie wie ze pare dni przed slubem jego ukochana pierdolila sie z innym a po slubie robila to systematycznie. Dlaczego sie chce zemscic?? Bo szmata wiedziala ze on jest zajety juz i nie potrafila zakonczyc tej znajomosci. A moj facet? Sam jest glupi, jak zreszta wiekszosc facetow ktorzy mozg maja miedzy nogami

Gość ...Monika...
A rzucials go chociaz, czy dalej rozkladasz przed nim nogi?

Gość A_S_I_A_28
Te ktore bronia tej szmaty to pewnie same maja cos za uszami

Gość ertert
ty pusta idiotko..to twój facet cie zdradzał a nie ona.. ale masz racje mscij sie na niej..i jeszcze bronisz swojego faceta..buahhhaha osmieszysz się..miej troche godnosci i odejdz od swojego lowelasa..a oni niech robia co chca..pokaż klase.

Sam jest glupi, jak zreszta wiekszosc facetow ktorzy mozg maja miedzy nogami Niuńka, ale nie uogólniaj tak:) Że Ci się trafił jebaka to jeszcze nie znaczy, że faceci to wyklęta płeć.

Gość ertert
to nie o to chodzi ze mam cos na sumieniu bo nie mam..ale mam klase i jakby mnie koles zrobił tak jak ciebie to bym poprostu odeszła i znikneła z jego życia ,zero kontaktu,zero widzenia,,,nic nic nic.,.bo nie był by wart nawet mojego spojrzenia i jednej minuty.. a i napewno bym sie nie msciła bo to puste jest i głupie...a juz napewno nie na jakiejs obcej babie,..,bo przeciez sam tego chciał TEN TWÓJ MIS... NIE MARTW SIE,ONA GO TO TEGO NIE ZMUSIŁA...

Gość pusta pustaczka

Gość Z-u-z-k-a
A jestes z nim dalej czy to sie rozpadlo?