Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sz***a ze mnie

Zdradzilam go

Polecane posty

Gość sz***a ze mnie

Witam. Mam chlopaka,jest miedzy nami wszystko ok,ale niejestem mu calkiem wierna. Ostatnio bylam na imprezie i calowalam sie z innym chlopakiem i przytulalam.Ale tego niezaluje. Moj chlopak nic o tym niewie bo wyjechal na wakacje. Czy powiedziec mu to ze go zdradzilam? Boje sie ze go skrzywdze. Powiedziec mu czy nie? Pomozcie.

Gość Szuaknie dziury w całym
"Ale tego niezaluje. " Nie czas żałować róży, gdy płonie las... :D Dopiero zaczynasz drogę do zdobycia zaszczytnego miana na jakie zasługuje spora liczba kobiet. Jak nie żałujesz to wypada życzyć tylko miłego użytkowania. Co niniejszym...

Gość tez zdaza mi sie tak robic
i tez nie zaluje;|

do coffe with sugar... jak odróżnić ziarno od plew, jesli kazda mówi że jest taka grzeczna, ona tylko z mezem lub narzeczonym i ten z którym są jest ich trzecim, zwykle jest tak ze ta liczba jest duzo... duzo ..większa... ;)

facet wyjatkowy a nie zauwazyles ze duzo tematow na kafeterii to prowokacje? :) jakby brac to wszystko tak powaznie i do siebie to by wyszlo ze nie warto wchodzic w zwiazki i najlepiej jest byc samemu.

Kiedyś pewna grzeczna nie mogła wytrzymac bez seksu na ławce w parku. Kazdemu zdarza sie zrobic cos szalonego. A zdrada-powiedz partnerowi i spierdalaj. A jak chcesz z nim byc to mu nie mów-po co ma sie meczyć? Kobieta czy facet który mówi osobie z która jest że ją zdradził i pomimo tego chce z nia być po prostu przerzuca swoją wine na wspołpartnera, który bedzie potem zyc ze swiadomoscia ze druga osoba moze go w kadej chwili zdradzic. Taki zwiazek jest bez sensu.

Biore pod uwage to ze spora cześc wypowiedzi to prowokacje. Jestem juz duzym chłopcem i wydaje mi sie, ze potrafie ocenić co jest prowokacją a co nie. Ot, laska całowała sie z kolesiem na imprezie, mozilwe? i to bardzo. A jest tu na kafeteri wątek pod tytułem "kochanki" niemal 3000 stron o tym jak dziewczyny zdradzają czy zdradza facet z który sie spotykają. To juz prowokają raczje nie jest...he he.. Obawiam sie ze gatunek ludzki ma zakodowaną w genach niewierność!!!!! a moze przyjąć ze wszyscy zdradzają i oszczędzimy sobie rozczarowań? ;) To jest to słynne ŻYCIE moi drodzy....samo zycie!!!!!! ;)

Gość gdgdgdg
Już nie mówcie, że wszyscy zdradzają...Bo tak na pewno nie jest. Zdradza może z 40-50%, czy to seks, czy pocałunki. I oni naprawdę nie kochają swoich paertnerów, często może są to ludzie prości, nie wrażliwi, którzy nie umieją kochać.