Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000P000

Mąż wyrzucił mnie z domu!

Polecane posty

Gość 000P000

Mieliśmy ostatnio ostrą awanture, nie powiem że by pierwszy rzucał mnie wyzwiskami ja pierwsza nazwałam go skurwysynem i chujem, powiedziałam troche nie miłych rzeczy na temat jego rodziny a on pokazał mi drzwi i wyrzucając przy tym nazwał mnie kurwą

Gość no i dobrze zrobił

Gość Madry mąz POPIERAM

Gość głupi buc
a to buc.Co jak co ,ale posuwać sie takiego hamstwa:(

Gość 000P000
Kłóciliśmy się, ostatnio często to się u nas zdarzało. Teraz mieszkam u swojej siostry i nawet nie wiek jak jej wytłumaczyc to że mój własny mąż wyrzucił mnie z domu. Mieszkanie akurat należało do niego.

Gość do 000P000
''troche nie miłych rzeczy na temat jego rodziny'' Rodzina jest święta!!!!!!! kretynko Na jego miejscu jeszcze bym Ci w pysk dała :O O co Wam poszło?

Gość o co wam poszło
??

Gość fhjaakgn
Dlaczego tak nazywasz własnego męża?

Gość 000P000
Jestem z nim rok po ślubie, ale często zdarzają się między mną a nim ciche dni, że nie odzywamy się do siebie i na dodatek on uważa że to jest moja wina. Może dlatego że ten człowiek nigdy nie miał męskięgo wzorca w domu, wychowywał się bez ojca i może dlatego jest taki nie czuły.

Gość ty go tak wyzywasz a on ma byc
dla Ciebie czuły?:D :D :D rozbawiłaś mnie dziewczyno :D

Ty a to jesteś bardzo czuła nazywając go skurwysynem... no ludzie, co to za patologia w ogóle?

Gość 000P000
Mój mąż był wychowywany głównie przez moją teściową i jej rodziców! ludzi którzy mnie ewidentnie nie lubią i okazują to na każdym kroku! on jednak utrzymuje z nimi kontakty i nawet nie myśli o tym że robi mi tym krzywde

Gość jfvkfv
jezu ale z was idioci, wyzywania owszem nie popieram ale wyrzucic wlasna zone? poza tym ją potepiacie a sami wyzywacie od kretynek marni załosni hipokryci! przede wszystkim powinnas go przeprosic za wyzwiska wytlumaczyc spokojnie czemu sie zdenerwowalas i ze wcale nie myslisz tych rzeczy ktore wykrzyczalas ale powiedz tez ze bardzo bys chciala by on byl troche wrazliwszy i bardziej z tobą.

Gość Caresiatko
A o co wogole poszło tak naprawde. A rodzina nie jest swieta!! A zreszta co to za maz co ma SWOJE mieskanie?? Przeciez jestescie po slubie nie??!!

Gość 000P000
zapomniałam dodać że wcześniej rzucił we mnie żelazkiem i mam teraz brzydką twasz i kochanek tez mnie jusz nie chce :(:(:( ale przynajmniej oddałam mężowi tosterem i teraz ma grzyba bo nie myłam go od 2 lat dobrze mu tak hahahahahah a tak w ogole, jakiej firmy karton polecacie do spania na dworcu????? DPD cały czas przecieka :(:(

Gość prowokejszyyyynnn

Gość Głupia jak
pęk słomy!

Gość my ja wyzywamy
od kretynek, bo : - nią jest - nie mieszkamy w domu jej męża - nas ze swojego domu jeje maż nie wyrzuci :P dobrze ci tak :D

Gość brawo już gościa lubię

Ten przedostatni post to tylko podszyw, kłótnia była o to że mój mąż teraz bardzo często odwiedza swoją rodzine nie licząc się z moim zdaniem. Ja ciągle czuje to że oni mnie nie lubią, traktują mnie jak intruza w tej rodzinie. Wypomniałam mężowi wszystko co tyczy się jego matki, że wychowywała go bez ojca.

myślę,że przekleństwa to nie był głowny problem miał pewnie jakieś większe powody

Gość 000P0000
macie racje prowokacja tak naprawde spie w kartonie z DHLu

Gość to trzeba bylo od razu
pisać, że wyszłas za maminsynka!:o

Gość hgdf
aha..... i o czym to swiadczy? o waszej znieczulicy. nie ma sie czym popisywac.

Mój nick wyświetla się na czarno! oczywiście że mój mąż to maminsynek, wkurza się jak ktoś powie coś złego na temat jego rodziny ale nigdy nie popatrzy na t jak oni się zachowują.

Gość 000P0000
tylko czasem wole pomaranczowy rozumiecie to sie nazywa ambiwalencja :):) pomaranczowy mam caly czas, ten czarny to glupi podszyw.. :/

Gość jeśli t nie prowokacja to
powiem krótko jeśli by mój mąż obrażał moją rodzine matke/ojca to również wyrzuciła bym go na zbity pysk z domu :O

Gość zalezy co rozumiec
pod pojeciem obrażanie, bo jesli to byla zwykla krytyka to maminsynek i tak to odbierze jako wielką obelgę.

Gość Z maminsynkami
tak niestety bywa, dla nich i tak najważniejsza jest "stara" rodzina zamiast ta nowa, ktorą założyli.