Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawirowany

Nie mam dziewczyny, myślę o facetach...

Polecane posty

Gość Zawirowany

Miałem dotąd jedną dziewczynę. Minęły już 3 lata od rozstania. W międzyczasie miałem jakieś lekkie kontakty z kilkoma, jednak nadal jestem prawiczkiem. Swego czasu nawet szukałem na czacie dziewczyny. I wtedy coś mnie ruszyło. Było tam pełno kolesi, którzy byli chętni na spotkanie. Na początku jeśli jakiś zagadywał to po prostu jaja sobie robiłem albo gadałem z ciekawości. I jakoś zaczęła mnie męczyć pewne myśli; fantazje z facetami. Zauważyłem w jak prosty sposób można z nimi się umówić i dostać przyjemność jaką się chce. I zaczęło mnie to kusić. Co jakiś czas pojawiają się takie myśli spróbowania seksu oralnego z facetem. Dodatkowo podnieca myśl, że mógłbym zrobić coś tak szalonego, źle postrzeganego społecznie. Kusi coś co jest zabronione...

Gość nie bądź łatwy
Jak szybko znajdziesz kobietę, to ci przejdzie. Zapomnisz o facetach.

Gość dfghghgh
to sprobuj!:) ja bym sie na czacie bala, poza tmy lubie spontaniczne rzeczy wiec moze np klub na gejow? pojechac do innego miasta i zaszalec:) wypic cos na odwage

Gość idź do cholery
wzdrygam się na myśl że mógłbyś robić laskę jakiemuś facetowi a potem całować dziewczynę, bleeeeeeeee chyba się porzygam :X

Gość Zawirowany
Wiem, że jak znajdę dziewczyne to pewnie nie będę się już tym zajmował, bo te myśli sa na pewno z tym związane. Ale skoro już taka fantazja się urodziła to pewnie nawiedzi mnie jeszcze wiele razy. Ale po prostu taka myśl, żeby zaszaleć, zrobić coś takiego i żeby nikt się nie dowiedział. Przyjemność to przyjemność, a tego, że szukam kobiety nic nie zmieni. Zresztą pamiętam, że w dzieciństwie, miałem wtedy kilka lat, niemal równocześnie miałem pierwsze kontakty erotyczne z koleżanką jak i z kolegą. Z koleżanką pokazywaliśmy sobie co mamy, ale nie było chyba dotykania, całowaliśmy się. Z kolegą obnażaliśmy się przed sobą i to często. I podniecało mnie to.

Gość Zawirowany
Nie wiem jaki jestem, to przecież tylko szuflada. Ale jeśli już szufladkować to czuję się jak najbardziej hetero. Kolesie mi się nie podobają ani nic z tych rzeczy. Ale jeśli ktoś sobie nie radzi i musi koniecznie mnie przyporządkować, to mogę być i bi w takim razie.

Gość z innej planety
Takie fantazje w Twojej sytuacji sa normalne i maja charakter funkcjonalny.Moga sie pojawiac w okresach dlugotrwalej abstynencji seksualnej. Dopoki pozostaja w sferze fantazji - nie maja zadnego praktycznego znaczenia. Znikna przy pojawieniu sie kontaktu seksualnego z dziewczyna. Nie wiem jednak na ile utrwala sie w Tobie jesli wprowadzisz je w zycie zwlaszcza jesli w ogole nie zaczales jeszcze wspolzyc. Moga ukierunkowac Cie na orientacje homo lub bi. Przemysl to sobie

Gość Zawirowany
Nie no, nie próbowałem. I w jaki sposób niby mógłbym stać się homo? Bez przesady już.

Gość z innej planety
Zadales putanie - otrzymales odpowiedz. W rozwoju czlowieka zachowania seksualne podlegaja tym samym zasadom fizjologicznym jak inne czynnosci i tak samo sie koduja /ucza/. Pierwsze kontakty i doswiadczenia maja duzy wplyw na to co sie bedzie dzialo potem.

Gość Zawirowany
Ale to niemozliwe jest żeby nagle zaczęli podobać mi się faceci i żebym w ogóle mógł się w nim zakochać :O

Gość idz na calosc
prawdopodobnie kazdy chłopak przez to przechodził i kazdy chociaz raz sprobował ,tylko nie kazdy potrafi sie przyznac ,

Gość Zawirowany
Też myślę, że wielu chłopaków o tym myślało, ale się nie przyznają... A Ty to zrobiłeś?

...planety , ale to ma znaczenie jak się jest bardzo młodym......... w późniejszym wieku tylko bi :)))

Gość Zawirowany
Ja myslę, że od urodzenia jest się już pod tym względem ukształtowanym, ewentualnie w dzieciństwie to może się stać, ale na pewno nie w wieku 20 lat. Ja wiem czego chcę i nie sądzę, że nagle po jakimś numerku zaczęliby mi się faceci podobać.

Gość z innej planety
To nie zalezy od wieku tylko od stopnia zaawansowania seksualnego. /Ilosci i typu zakodowanych doswiadczen/

Gość Zawirowany
Nie sądzę, że tak jest... Na pewno to ma jakiś wpływ, ale jakoś mi się nie widzi, żeby chłopak, który wcześniej oglądał się za laskami nagle zaczął oglądać się za chłopakami. Co do mnie to mam z kobietami jakieś doświadczenia. Jedne dobre, drugie nie udane. Ale nie jestem zielony.

Gość z innej planety
Fantazje seksualne , ich przenoszenie na real i dalsze utrwalanie lub nie to szeroki temat. Jesli mam sie opierac na ym co piszesz to nie odbyles jeszcze pelnego kontaktu seksualnego z kobieta, zdadza sie? A to wlasnie pierwszy kontakt seksualny jest etapem weryfikujacym fantazje. To taka sama roznica jak ogladac samochod, siedziec w nim, czytac i ogladac zawody Formuly , a samemu poprowadzic. Poza tym tam jest , ze takie eksperymenty w realu MOGA Cie kierunkowac a nie , ze na pewno ukierunkuja.