Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruska ruletka

chce zapisac sie na psychoterapie ale

Polecane posty

Gość ruska ruletka

nie mam pojecia jak znalezc jakis dobry osrodek? Chcialabym chodzi raczej na terapie indywidualna, bo mam problem nawet z pojsciem do psychologa a co dopiero otwarciem sie przed grupa ludzi. Czy ktos moze byl na psychoterapii i moze podzielic sie opiniami, z gory dziekuje

Gość wpisz w google
tam masz podane na tacy:P

Gość ruska ruletka
interesuja mnie opinie ludzi, a nie jakies gotowe notki z google

Gość alkatan
a w wooglach to nyby kto sie wypowiada???????????

psychologowi musisz takze opowiedziec wszystko, cala prawde i tylko prawde...;) w kazdym miescie jest inny osrodek. darmowe porady psychologiczne masz w swoim miescie i to Ty musisz sie zorientowac gdzie taki osrodek jest. proponuje ten link: http://www.psychologia.edu.pl/

a w wooglach to nyby kto sie wypowiada??????????? wooglach .... ? hmm ....no jak tak będziecie szukać, to gratulejszyn Poszukaj na forum depresja.ws , tu nikt nie chodzi na terapie , co widać po postach.... Kanto d..... przecież od dawna wiadomo, że nie ma zdrowych, tylko niektórzy są po prostu niezdiagnozowani ;-)

ruska ruletka nie mam pojecia jak znalezc jakis dobry osrodek? Ruletka .... musisz przede wszystkim wiedziec, jakiego rodzaju terapia Cię interesuje .....bo to podstawa szukania :-), znaczy... po polskiemu to będzie, co Ci dolega?

Gość gryczka
ruska ruletka--> skąd jesteś?