Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoJaPierdole

Kocham Cie moja sliczna Zono.

Polecane posty

Gość NoJaPierdole

Znalazlem to forum przypadkiem i wciaz nie moge uwierzyc w niektore z rzeczy jakie ludzie tu wypisuja i nie chodzi mi wcale o dyskusje, ktore w swej tematyce obejmuja dlugosc penisow czy wzajemne lizanie sie po odbycie. To co uderzylo mnie najbardziej to stosunek kobiet do samych siebie. Niepojete dla mnie jest, ze same sobie tlumaczycie zdrady mezow wymieniajac m.in. obwisle piersi po wykarmieniu dwojki dzieci albo rozstepy na brzuchu bedace wynikiem ciazy. Gdzie szacunek do samych siebie, zdrowy rozsadek ? Pozwolcie, ze spytam - to jakie te piersi maja byc - bo wedlug mnie sila rzeczy nie moga przypominac tych u 17-letnich dziewczyn. To juz wogole nie liczy sie nic glebiej - moja zona przed okresem karmienia miala boskie piersi i wciaz je ma. Ich wyglad zmienil sie i byc moze nie sa juz tak jedrne jak jeszcze 5 lat temu ale nie w tym rzecz. Wam naprawde wydaje sie, ze kobiety nie zdaja sobie sprawy z tego, ze jesli zdecyduja sie na karmienie to byc moze "straca" odrobine na swej atrakcyjnosci. Jak dla mnie taka postawa zasluguje jedynie na pochwale. Kochalem swoja zone przed ciaza, w jej trakcie i teraz tez ja Kocham. Drogie Panie nie dajcie sie zwariowac a was drodzy Panowie mobilizuje do odrzucenia silikonowego schematu - dzieki temu wszyscy beda odrobinke szczesliwsi.

Gość Nad tym wyżej to...
...żona stała z wałkiem jak to pisał czy co? A tak poważnie, dwie trzecie populacji zdradza. Jesteś w mniejszości, niestety. A że forum zapewnia jako taką anonimowość, to po prostu masz okazję zobaczyć prawdę. Kobiety też nie są o wiele lepsze. Polecam ten topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538

chłopie, przecież w 50%-ach na erotycznym siedzi gimnazjum co nie ma co ze sobą w wolnym czasie zrobic i bzdury wypisuje, dużą część prowokatorskich postów czy tamatów wypisują sami moderatorzy. po co? ano po to by ruch w interesie był, wiadomo, klikasz srtony, na stronach są reklamy etc.. no marketing, ukryty ale marketing... dziel to wszystko co czytasz przez cztery tak będzie adekwatnie do tego co tu czytasz:D