Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezczyzna z sercem na dloni

Ja chyba jestem nienormalny KOBIETY ocencie to

Polecane posty

Moj problem jest dosc nietypowy a mianowicie podobaja mi sie grubsze dziewczyny pewnie zaraz zzaczniecie sie smiac ale ja uwazam ze im wiecej cialka tym wiecej do kochania:) Mialem kiedys kosciotrupa ale wystajace zebra to nie jest ladny widok...stad moje zafascynowanie kobietami z Rubensowskimi ksztaltami:)

Gość kafeteryjny rzygacz
rzygam na ciebie zboczeńcu

Gość Popieram-
no i dobrze, co sie szczypiesz. Lubisz to lub. Nie rob z tego problemu do roztrzasania na kafe, bo sie (Cie) przejedziesz (przejada)

Gość i przyciemniane okulary
o ja pierdole serio piszesz? :O dewiant :o:o

Jak widze komentarze ludzi zachwalajacych ciala modelek do skreca mnie ze smiechu:) przeciez to chodzace wieszaki... Te okraglejsze wydaja mi sie duzo sympatyczniejsze:)

Gość ble ble ochyda

Ja zawsze miałem szczupłe i młode białe dziewczyny. I też chciałbym spróbować, -z grubszą -ze starszą -z murzynką Po prostu nie miałeś jeszcze takiej. Jakbyś miał grubszą to chciałbyś szczuplutką.

Gość A co w tym złego
Mi tez się nie podobają wieszaki z wystającymi obojczykami, żebrami i chudymi jak patyki nogami.Poobijać sie można.Dotknąć takiej nie można bo zaraz wrzeszczy, że boli.Pod palcami same kości.A fuj.Nie wiem co to za chora moda na te kościotrupy.0 cycek i płaskodupie.Jak decha z wystającymi gwożdziami

jednym podobają się wieszaki, innym takie co mają normalna wagę, a jeszcze innym takie co mają parę "nadprogramowych" kilo.... ty jesteś w tej trzeciej grupie :)

Gość hahahhahahhahahahhahah
Kant dupy to było dobre z tym dziewczyny lubią pokazywać pępki:D Jak by ktoś ją chciał bzyknąć musiałby zarzucić jej brzuch na twarz hm... może i lepiej :) Ale się skrzywdziła babka

Gość ale jakie konkretnie
Ale jakie Ci sie te dziewczyny podobaja konkretnie? Takie grubaski , otyle, czy kobiety ktore maja troche wiecej cialka od "przecietnej kobiety" na ulicy?Bo to rożnica! Jeśli te 1, chorobliwie otyle,spaslaki to można powiedziec,ze jestes Zbok,ale jesli te 2 to wszystko w porzadku! Niestety jest pewien typ meżczyzn, ktorym podobaja sie te 1 ,ale dla nich to ciagle malo , wiec tucza te swoje baby jeszcze bardziej jak jakies świnie w chlewie, bo ciagle im malo pomimo,ze one ledwo juz chodza:( To jest poprostu straszne i nienormalne!

Gość narCOMAnka
Mezczyzna z sercem na dloni jak nie chcesz, żeby się z Ciebie śmiano bo lubisz grubsze, to dlaczego sam wytykasz palcem tych co lubą chude/wieszaki/kościotrupy, czy jak sobie to nazywasz??? W ogóle jaki Ty masz je*nięty problem, losie!!

Gość Popieram-
czytaj co pisal- rubensowskie ksztalty. To nie rozlazle spaslaki, tylko kobity, ktore maja na czym siedziec i czym oddychac, mowiac w skrocie

Oczywiscie ze to 2 az taki odmieniec to ja nie jestem droga pani:) Panowie musicie tego sprobowac taka kobieta jest jak zimny prysznic po tych wszystkich chadzacych kosciotrupach:) Dlatego apeluje do pan ZOSTANCIE takie jakie jestescie bo za to wlasnie was kochamy:)

Gość no pieknie sie spasla
Pięknie sie spasla:D Ciekawe jaka byla przyczyna?

Gość E no każdemu podaba się coś
innego.Ja też tak nie wyglądam, bo ważę 58 kg, ale nie mam nic przeciwko ludziom którym sie to podoba.Przecież wszyscy nie moga wyglądać tak samo, a takie kobiety tez potrzebują miłości

I chyba z tego powodu wiecej pieknych kobiet zostaje dla mnie bo mezczyzni nie wiedza co traca:)

Gość He he dokładnie
więcej dla ciebie:D Zresztą wszystkie moje wychudzone koleżanki są wredna i drażliwe.Chyba to niedożywienie je frustruje.Te które wyglądają normalnie i te co mają więcej ciałka są sympatyczne i pogodne.Nie ma na to oczywiście reguły nie wkładam wszystkich do jednej szuflady, ale ja ak zauważyłam po swoich znajomych

Racja ja tez odnioslem takie wrazenie:) Szkoda tylko ze coraz wiecej dziewczyn zaczyna sie odchudzac :(

Gość No bo taka jest głupia
moda i przez głupie USA.Tylko tam to mają po 100 operacji i odsysań tłuszczu i zabiegi za tysiące dolarów plus fotoshop, a dziewczyny chcą im dorównać.Później jest tyle przypadków anoreksji.A jak się przejdzie ulicami USA to same tłuściochy prawie i to juz nie o rubensowskich kształtach tyko hipopotamich

Gość jestem z toba
mezczyzno jestes jak najbardziej normalny ,czy widzisz na dyskotekach ten taniec kosciotrupow i słyszysz ten zgrzyt kosci brrrr...

Gość dscdscdsce33
autorze, dobrze że są tacy faceci jak ty. Każda Kafeteriuszka ma prawo do szczęścia :P

Poprostu potrafie zobaczyc piekno tam gdzie inni go nie dostrzegaja:)

Gość No i bardzo dobrze
Nie masz powodów, żeby czuć się dziwnym.Wręcz przeciwnie.Chcesz uszczęśliwić kogoś:)