Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek21o

Jestem prawiczkiem...

Polecane posty

Gość prawiczek21o

I wcale mi nie smutno z tego powodu.Nie mam kompleksów i mam powodzenie u dziewczyn jednak nie znalazłem te jedynej i koniecznie dziewicy.Czy jest na tym forum jakaś dziewica w przedziale 19-25?Piszcie na karatekaes@wp.pl

Gość bądz se nawet gejem wali mnie

Gość man
ja tez jestem prawiczkiem jesli jest dziewczyna z podkarpackiego ktora chcialaby sie razem pouczyc z bardzo milym kulturalnym i ladnym i sympatycznym chlopakiem piszcie na allegro842@gmail.com mam samochod, dojade lub zaprosze do siebie ;)

Gość prawiczek21o
Apeluje do osób niezrównoważonych psychicznie o nie pisanie w temacie.Dziękuję.

Gość . bono
same prawiczki to jednak nie jestem sam

Karacista z PKS :D buahahahahaha:D 10/10 dobrze że nie Ninja z PKP :-D:D:D:D

Gość prawiczek21o
Mnie nie racuje seks sam w sobie.Zwalić gruchę to ja mogę sobie w każdej chwili i efekt podobny.Ja chcę prawdziwej miłości, a nie pozbawionego uczuć seksu.

"Jestem prawiczkiem bo nie spotkałem tej jedynej, ale jak jest tu jakaś chętna to mogę ją posunąć" Żenada człowieku. Albo naprawdę dziewicą jesteś bo żadna ci dać nie chciała do tej pory i szukasz każdej możliwej okazji albo wymyśliłeś sobie taki sposób na podryw. Jeśli to drugie to daj sobie spokoj. Kobiety nie lubią dziewiców :D

Nie jest ci smutno, wolne żarty. :O Robisz się pomarańczowy na samą myśl że wszyscy już zaliczyli wbitkę a ty z kuśką w dłoni jedziesz pod jpeg-i.

Gość prawiczek21o
do szybkiego lopeza: W dłuższej perspektywie liczę oczywiście na seks jednak nie jest on dla mnie priorytetem.Nie spotkam się z dziewczyną i wyląduje z nią w łóżku po godzinie znajomości.Najpierw musi potrafać zamiast się poznamy.Wiem, że tacy jak Ty zaliczyli już nie jedną i chwalą się tym na prawo i lewo.A mnie takie coś nie interesuje a wręcz obrzydza.W dzisiejszych czasach kobiety i mężczyźni się nie szanują i tracą dziewictwo/prawictwo z pierwszym lepszy partnerem.

Skoro się uparcie trzymasz swojej wersji to Ci powiem tak. Dla dziewczyny utrata cnoty ma pewnie dużo większe znaczenie. Dla faceta pewnie niespecjalnie. Mój pierwszy raz przeżyłem z raczej przypadkową laską, a mimo to wspominam całkiem nieźle. Nie miało to takiego znaczenia. Więc powiem Ci że lepiej korzystaj z życia jak masz możliwości :) Zresztą jak już trafisz na dziewczynę na której będzie Ci zależeć to lepiej żebyś miał już jakieś doświadczenia. Bo jeśli ona nie będzie dziewicą to będziesz czuł się gorszy (my faceci tak mamy) A jeśli będzie to pomimo różnego głupiego gadania oboje będziecie czuli się pewniej w tej sytuacji. Ona bo będzie przynajmniej myślała że wiesz co robisz, a ty bo będziesz wiedział co robić :) I może zrobisz to tak że będzie to dla niej piękne wspomnienie, a nie wspomnienie o nieporadnym pierdole. U kobiety pierwszy raz wiąże się ze zmianą fizyczną, utrata błony. U faceta - po czasie okazuje się że seks jak każdy inny. Co najwyżej można się potem wstydzić że dało się plamę, bo rzadko kto może być specjalnie dumny ze swoich "dokonań"

Gość a ja mam 21 lat
i tez jestem dziewica i wcale sie tego nie wstydze;)

Gość m.a.j.k.a.
ile masz lat i skąd jesteś? jeśli jest tak jak piszesz to przywracasz mi wiarę w facetów, może i ja kiedyś znajdę tego jedynego