Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boczulka

ciąża po odstawieniu tabletek?

Polecane posty

Gość Boczulka

Ile miesięcy( który cykl) po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych zaszłyście w ciążę, ile lat brałyście tabletki no i czy owocem starań było jedno dziecko czy parka?

Gość ja...........................
od razu w pierwszym cyklu:) niespodziewanie. Efekt: dziewczynka. Tabletki brałam z przerwami przez kilka lat. Przed ciążą prawie rok.

Gość ja bralam
ponad 2 lata i w pierwszym cyklu, zaraz po odstawieniu zaszlam w ciaze. juz bawie moja coreczke:)

Gość ja miałam tak
5 lat brania tabletek pojedyncza ciąża w 4 cyklu (3 wcześniejsze cykle przeczekaliśmy - zalecenie lekarza, żeby hormony się ustabilizowały)

Gość kompocik
Musze cię zmartwić... U mnie po odstawieniu TABSÓW W KWIETNIU MIAŁAM DOPIERO 2 @. Wszystko mi się pokićkało. Mój pierwszy cykl po odstawieniu to 49dni a drygi 70. Oba bezowulacyjne:(:(:(:( Teraz mam nadzieje że coś się ruszy ( dzięki wiesiołkowi i castagnusowi) bo pojawił sie śluz płodny i szyjka zaczuna sie otwierać( 23 dc). Wiem też że niekture kobieyty po odstawieniu zachodzą od razu więc to zależy od organizmu. Dlatego zdecydowałam sie ciebie uprzedzić żebyś się nie rozczarowała tak jak ja:O:::O:O

Gość Boczulka
a dziecko jest zdrowe i czy ciąża przebiegała prawidłowo?

Gość kompocik
Brałam 1,5 roku

Gość Boczulka
pierwszą miesiączkę dostałam w terminie 2 i 3 w do 30 dnia. Biorę już kwas i jakoś specjale z mężem się nie zabezpieczamy.Ciekawa jestem kiedy wraca płodność kobiety:)

Gość postracie
Ja niestety po odstawieniu jak zaszłam w ciąże poroniłam ... Puste jajo:(:(:(:(

Gość Boczulka
ja 6 lat

Gość ja...................
ciąża praktycznie bezproblemowa, przez całe 9 miesięcy byłam bardzo aktywna. Dziecko zdrowe, ma kilka miesięcy i nie złapało żadnej infekcji, jak na razie nie zauważyłam alergii na cokolwiek. Nie jestem zwolenniczką tabletek, brałam je, bo tak było wygodniej. Jak widać po moim (i nie tylko moim) dziecku, tabletki nie są takim złem, jak w naszym społeczeństwie sporo osób je przedstawia.

Gość po odstawce
po odstawieniu tabletek od razu ciąża natychmiast!

Gość Boczulka
No ja właśnie w 12 dniu cyklu to prawie męża zgwałciłam:) mam nadzieję że był to objaw szczytu mojej płodności :)

Gość ja bralam
u mnie etz ciaza bez powiklan. mala zdrowa jak ryba:)