Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obserwatorka_kr

bardzo bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Dostalam taka wiadomosc na adres mail, nie wiem od kogo bo nie zanm adresu i tlumaczenie ze slownikiem daje mi kompletnie bezsensowny tekst ...czy ktos mi pomoze to zrozumiec? ich bin sehr froh, dass du meine Wäsche machst und freue mich auch darüber. J))))Schön wäre es, wenn du meine Wäsche auch nach meinen Regeln behandeln würdest. Dazu habe ich eine Datei mit Regeln erstellt. Bis gleich

Gość kokolinka2
Dziwny ten tekst,znam trochę niemiecki ale sama jestem ciekawa o co chodzi.Jakieś ubrania????

Gość kokolinka2
A to faktycznie może byc pomyłka,ale na pewno chodzi o ubrania i sprzedaż

Gość kokolinka2
No proszę ja też czekam na dokładne tłumaczenie i nikomu się nie chce

Gość la mam ba Pp
bardzo jestem radosny, że robisz moje mycie i ciesz mnie też nad tym. J)))) piękne to byłoby, jeśli traktowałbyś moją płuczkę też na moje reguły. Do tego sporządziłem plik o regułach. Do zaraz ten tekst ni ma sensu

Wyglada to tak: ( i napewno facet się pomylił) Jestem bardzo wesoły, że ty moje rzeczy ( ubrania, klamoty) masz i ciesze się ponadto. Będzie pieknie ( super), kiedy moje klamoty (ubrania) też nad moje zasady bedziesz przekładać. Do tego mam zbiór z zasadami postawiony. Do zaraz

Wäsche to nie tylko pranie. A w tym kontekscie nie chodzi o pranie ,- tylko o bielizne, pościel , inaczej mówiąc w niemieckim kontekscie klamoty( prywatne).

Jestem bardzo zadowolony, że moje pranie i jestem również zadowolony. J )))), byłoby miło, jeśli moje ubrania nawet po mojej zasady leczenia. Mam plik z zasadami. W tym samym

opiekuje sie starszym panem chorym na alzheimera, mieszkam z nim w wielkim domu, czasem przyjezdza tu jego syn, dziana szycha, volvo - i takie tam, ale babka go zostawila, facet jest sam, kilka razy wypralam jego lachy razem z tymi od dziadka, co za ciula, mysli ze ja bede to robic ot tak, bo sie nudze? moze chce z litosci?

na jego adres mail wysylalam kiedys aplikacje, ale teraz wyslal mi ( naturalnie,jesli to on rzeczywiscie) i innego adresu wiadomosc... zapytam go jak tu przyjedzie, i ciepnie torbe z syfem, czy to jest jego adres :D