Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejoheja

Na bank znacie te piosenke- tytul potrzebuje!!!

Polecane posty

Gość hejoheja

Bardzo prosze... Piosenke te slyszalam milion jeden razy tego lata. Slyszalam ja w radiu, wiec nie wiem jaki teledysk. Czasami spiewa ja facet, czasami babka /ta sama piosenka, rozni wykonawcy/. Glownym motywem jest gitara. Refren to cos w stylu hey oh i bardzo kojarzy mi sie z red hot-ami. Bardzo charakterystyczny jest moment kiedy spiewane jest cos w stylu: she wants it mhmmm, she wants it mhmmm (nie jestem pewna czy dokladnie tak leci, bo piosenke slyszalam zazwyczaj w bardzo glosnych miejscach. Ma ktos pomysla, co to za tytul?

Gość hejoheja
Wiedzialam, ze pomozecie. Tak to ayo technology zaraz se wyszukam tego chlopa, bo w jego wykonaniu mi sie bardziej podoba. DZieki wielkie! :)

Gość to justin timberlake
albo katerina(czy jakos tak) - ayo technology

Gość hejoheja
Tak o niego mi chodzilo!!! Dzieki Biedrona :) Matko, ale to za mna lazilo...

Gość jak ja nienawidze tej piosenki

Gość hejoheja
najpierw slyszalam w wersji tej kobitki- Katerine. Ale pozniej slyszalam wlasnie w radio wersje niejakiego Milow i od miesiaca mam go w glowie... Sie naslucham, to moze da mi spokoj. :)

Gość hejoheja
Ja tez nie jestem wielbicielka tej piosenki. Ale... Z jednej strony irytuje mnie kosmicznie. Z drugiej strony. Raz jechalam taksowka, noca, w srodku Wiednia. Swiatla, ludzie na ulicy a taksowkarz dal to na full. I jakos te twarze, neony, wszytsko zapadlo mi w pamiec i pasowalo do siebie... A tak na marginesie, dziwie sie ze jakos malo slysze w radio Grace Jones. Jej kanibale sa super. Jakby ktos jeszcze to czytal to polecam: corporate cannibals http://www.youtube.com/watch?v=FgMn2OJmx3w :)