Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowa 30-tka

klopoty z waga pani lat 30

Polecane posty

Wiesz, jak się chce to można wszystko. Najlepiej owoce, warzywa, zrób w domu sałatkę z niskolalorycznym dressingiem, plus piers z kurczaka, ok 150g. Zapakuj w pojemnik plastikowy i juz masz lunch. Do tego jakies marchewki, gotowany brokuł, albo jabłka jako przekaski.

Gość nietypowa 30 tka
ten kurczak to na obiadek a na sniadanie zwykle jem jogurt z platkami owsianymi ale czasem chce to troche urozmaicic zwlaszcza kiedy w pracy i tak patrza na mnie jak na dziwolaga ze nie jem w firmowym fast foodzie:) dzieki Wisienka za dotychczasowe rady i czekam na wiecej:)

Nietypowa, a próbowałaś diety strukturalnej? Serdecznie polecam - w połączeniu z solidną dawką ruchu powinna dać oszałamiające efekty.

Gość nietypowa 30tka
witam jestem w pracy zjadlam serek i papryke dzis malo bo nie mam nastroju sprawdze co to ta dieta strukturalna i napisze co sadze:)

Gość spec
najlepiej skorzystac z porady fachowców w dziedzinie ksztaltowania sylwetki np na mojezywienie.pl w meisiacu 6 kg mniej - 1 kuracja sam zrzucilem znimi 11 kg przez 2 miesiace. pozdro

A próbowałaś ograniczyć węglowodany? Wiem, że nie wszystkim ta dieta służy, ale jest bardzo skuteczna :) Zawsze warto spróbować ;)

Gość nietypowa 30tka
wiem ze po ograniczeniu weglowodanow schudne ... pytanie tylko na jak dlugo skoro uwielbiam platki owsiane warzywa i owoce to i tak kiedys zaczne je jesc a wtedy efekt jojo mnie wita ;)

Gość nietypowa 30tka
mam pytanie lubie jogurty ale wiem ze maja duzo cukru jednak moze jest jakas firma ktora produkuje troche zdrowsze ps nie chodzi mi o naturalne ani o light - bo te to juz w ogole sama skrobia :)

Gość nietypowa 30tka
poniewaz nikt sie nie odzywa napisze ze zjadlam kawalek sernika ... czekam na komentarze :) a powaznie czy nie ma naprawde zdrowszych jogurtow takich gdzie smak nie daje sam cukier ?