Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alekssandrra.

Podajcie strony internetowe z ciuszkami dla dzieci!

Polecane posty

Gość alekssandrra.

Szukam stron gdzie moge kupić ciuszki dla dzieci.

Gość do alekssandrry
Zamiast kupować ciuszki przez internet, nie wiedząc nawet jakiej są jakości - czyli za co tak naprawdę płacisz - szczerze proponuję ci przejechać się do jakiejś dużej galerii handlowej (nie wiem gdzie konkretnie mieszkasz, ale są w każdym dużym mieście typu Warszawa, Kraków, Poznań, itd.) i pójść do: - H&M - C&A - CUBUS - KappAhl tam zapytać menedżera każdego sklepu (nie obsługę, a menedżera właśnie!) o dokładny termin posezonowej wyprzedaży w dziale z odzieżą dziecięcą. Rzeczy z w/w sklepów są super jakości, niemal nieporównywalnej z polskimi odpowiednikami i nic się z nimi nie dzieje po praniu (tj. nie szmacieją). Dodatkowo mają dużo bardziej atrakcyjniejszy wygląd niż wiele polskich. A na takich posezonowych wyprzedażach możesz obkupić się w mnóstwo pięknych, świetnej jakości rzeczy za niewielkie pieniądze. Podobnie możesz zapolować na promocje w: - Mothercare - Cherokee (z hipermarketów Tesco) Rzeczy NEXT dostaniesz natomiast na Allegro, albo w Warszawie.

Gość luuukrecja
Odświeżajac wątek- polecam również bardzo fajny sklep z bucikami dla naszych najmłodszych http://mivokids.pl/

Gość Saabinka
Polecam Ci gorąco sklep www.blumore.pl zobaczyłam dzisiaj, że mamy go ostatnio często polecają i zakupiłam komplecik dla mojego dżentelmena :)

Gość hamas
dużo bardziej atrakcyjniejszy Naucz się pisać po polsku.

Gość Saabinka
Wybacz za błędy ale jak się szybko pisze to się nawet najlepszym zdarza