Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meliska20

Mój chlopak mi dzisiaj rzekł...eh

Polecane posty

Gość Meliska20

witajcie caly czas sie zastanawiam czy za to co powiedzial mi dzisiiaj powinnam przestac sie do niego odzywac.Powiedzial mi ze jestem porazką mojej mamy , ze urodzila porazkę. Jakby tak do was chłopak powiedzial jakbyscie sie zachowaly . prosze o rady bede bardzo wdzieczna

Gość mała_mi__
moj mi powiedzial ostatnio ze udałam sie mamusi i jestem sliczna;)

Gość ale pajac
to znaczy ze jestes beznadziejna... no jak by mi tak powiedzał to bym sie spytała czy porazka mogłaby mu pomóc sie spakować...

Gość niech ktoś mnie otrzeźwieje
nie wierzę własnym oczom. I Ty się jeszcze zastanawiasz? Wystaw mu bagaż za drzwi i nie spieprza!

Gość ja bym się rozstała
jeśli już teraz tak cie poniża to co będzie kiedyś... Szkoda żebyś widząc już teraz jak bardzo cię poniża decydowała się na ten związek pomimo wszystko. W taki sposób kobiety właśnie niszczą sobie życie

Gość Meliska20
ale to ja mieszkam u niego a nie on u mnie, także co najwyżej to ja mogę wystawić swoje bagaże za drzwi.

Gość to wystaw je za drzmi
jeśli tylko masz dokąd iść, gorzej jak nie... Nic nie piszesz dlaczego tak Ci powiedział

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam to samo , tylko ze mam juz dziecko nie ma dokad isc i musze znosic te skurwiałe teksty jego , za dwa tyg bierzemy slub z przymusu jego matkia on wczoraj przy ludziach mi wykrzyczalz e go niechce bylo mi tak wstyd potem przeprosil ale co z tego

Powiedzial mi ze jestem porazką mojej mamy " też ci mama imię wybrała :p mam koleżankę o imieniu nadzieja ...;) tez jej sie to nie podoba :D

Gość Meliska20
potem przeprosil i powiedzial ze to nie o to mu chodzilo , ze zle to ujal.Ale mimo to caly czas mi jest przykro .

skoro przeprosił, wytłumaczył to ok. Może faktycznie nie to chciał powiedzieć, bądz dałaś mu powód do tego, zeby tak zrobił. nie rozpamietuj, jeszcze nie jedno w życiu Cie zaskoczy ;)

Gość Meliska20
Macie racje nie bede juz tego rozpamietywac..Nie ma na swiecie idealnych facetow zawsze czlowiek w swoim zyciu powie jakas glupote a nawet sie nad tym nie zastanowi

Gość ollllllllllllka
wiesz my z meżem tez czesto się kłócimy,mówimy przykre bardzo rzeczy...staramy się tego jednak nie rozpamietywac.Czasami to zostaje w cżłowieku:/ niestety.

Gość To w takim razie jak chcial to
ująć :O