Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona jak trawa

praca w domu- heeelp

Polecane posty

Jestem w dosc cieżkiej sytuacji i musze podjac pracę. Niestety nie moge isc na etat, nie będe pisac z jakich przyczyn, po prostu nie moge, choc bym chciała :( Proszę, pomóżcie mi, co mogę robić w domu...? Może macie jakieś doświadczenia...? Proszę o poważne wypowiedzi, bo naprawdę jestem w ciezkiej sytuacji. Za wszelkie poważne rady dziękuje :)

Gość kaśanka
a masz maszyne owerlok ? bo na tym najlepiej sie wychodzi jak nie masz to tylko jakieś klejenie torebek z papieru , płacą 2 grosze za jedną

Tylko nie baw sie w oferty typu: PRACA W DOMU-OBSŁUGA EMAIL 1500ZŁ, ALBO MAILING W DOMU, PRACOWNIK EMAIL ITD. to naciaganie :)

A znasz się troche na programach graficznych typu corel czy photoshop? Takich ludzi zawsze potrzeba do składu katalogów czy ulotek i można pracować w domu

to ja Ci chyba nie pomoge. ale moge podrzucic pomysl, bys szukala czegos w agencjach reklamowych, pr'owych. często jest mozliwość pracy zdalnej. poza tym, szukaj na gumtree, często kogos szukają do obslugi sklepu na allegro, nie jest to ani superplatne, ani wymagajace zajecie, ale lepszy rydz niz nic?

Gość tezszukampracy
Cienka, a ktoś, kto zna się na programach graficznych gdzie może szukać takiej pracy?

Gość tezszukampracy
Gumtree? też poszukam

nie wierzcie w zbyt "fantastyczne" oferty. ważne, by była podana nazwa firmy, opisane stanowisko jakie oferują, no i konkretne wymagania. "praca dla ambitnych i przebojowych" zwykle okazuje sie oszustwem, nikt ambitny i przebojowy nie szuka pracy przez gumtree :P