Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lobena

Czy mam prawo idź z tym na policje?

Polecane posty

Gość lobena

Rodzeństwo które żyje ze sobą jak małżeństwo! Ona nie jest do tego zmuszana! sama mi się chwaliła jak sypia z bratem:O

Gość zontaczka
a ile ona ma lat ?

Gość lobena
Jej brat ma 30 a ona 28! Zastanawia mnie czy powinna to zgłosić?

Gość tak powinnaś idź

Gość moim zdaniem nie
są dorośli, wiedzą, że to związek kazirodczy, ale nikt nikogo nie zmusza, nie gwałci a Ty to kto? szpieg KK, jedyna sprawiedliwa, a może po prostu głupia pinda wierząca w każdą bzdurę opowiedzianą przez innych i pomyśl o dowodach, bo będzie słowo przeciw słowu i wyjdziesz na kretynką gdyby chodziło o dziecko, to jestem za informowaniem policji, a w takich sprawach to pilnuj swojej dupy

Gość jestesiditokaa
do lobena zajmij sie soba moherze pierdolony

Gość zontaczka
możesz zgłosić na policje oni zostaną wezwani na przesłuchanie na komisariat ty będziesz świadkiem i twoje zeznania też będą w raporcie musisz podać jeszcze kilku świadków którzy o tym wiedzą i czy są dzieci z tego związku-jak tak to ich tymczasowo aresztują najpierw zeznania kilku osób a póżniej ewentualny areszt i później sąd a ty cały czas będziesz aktywnie działać w tej sprawie polskie prawo zabrania związków kazirodczych

Gość zydeka.
Ale ten swiat jest powalony! :/

Gość jestesiditokaa
przepraszam bardzo ale to chyba kazdego sprawa zkim spi i co robi?? nie wasz in teres nie rozumiem tak jakbym facet ktorego znacie mial kochankie tez byscie ztym lecieli na policje -debilki nie wasze zycie nie wtracac sie .Z jednej strony sie dziwie jak brat z siotra moga sie pociagac fizycznie ale to nie moj biznes a wy plotkary jebane zajac sie swoim zyciem

Gość lobena
Dowody akurat mam Sami mi o tym opowiadali Na szczęście dzieci z tego związku nie ma, i powinnam to chyba zgłosić za nim miały by się pojawić! Tylko nie wiem czy moje zeznania wystarczą? bo czy są jeszcze inni ludzi którzy o tym wiedzą to nic mi o tym nie wiadomo!

Gość olkkkkkkkka
a skąd wiesz że wspołżyja? moze tylko śpia:)

Gość olkkkkkkkka
a swoja droga myślę ze żartowali:) wkrecali Cie:) rodzeństwo mojego męza czasami potrafii taakie głupoty wkrecić.....co prawda w zupełnie innej tematyce;)

Gość zontaczka
tak jak powiedział wielbiciel - masz prawo to zgłosić bo grozi przyjściem na świat dzieci ze związku kazirodczego możesz zgłosić ale co z tym zrobisz to twoja sprawa ludzie są świadkami przestępstw i nie zgłaszają bo chcą mieć spokój policja spisze twoje dane i zeznania będą zajerestrowane poświadczasz swoje doniesienie podpisem i całą odpowiedzialnością jak czujesz takie przesłanie to zgłaszaj

Gość lobena
Ja sama widziałam jak się całowali Nawet nie zauważyli mnie:O Po czym sami opowiedzieli co to ze sobą nie robią

I co powiesz na policji...? To dorośli ludzie, mogą się tego wyprzeć, nie śpisz z nimi, więc nie wiesz jak jest naprawdę, nie masz dowodów, że sypaija ze soba.

Gość zontaczka
Ewa ---żeby zgłosić doniesienie na policje nie potrzeba dowodów sąd jest od udowadniania podobnie jest ze wszystkim -jak dziewczyna zostanie zgwałcona to idzie na policje i nie musi policji dawać dowodów, tylko spisuje sie raport raport do dowód w sprawie w sądzie

Gość o o o Ewa dobrze gada
ty przestań rozmyślać, masz dobry aparat z zooomem?? narób zdjęć jak się sekszą, a potem wrzuć nam na forum :P

Gość olkkkkkkkka
rany...........daj ludziom żyć!!!!

Gość powiemcijakjest
lobena takim jak ty powinno sie wsadzac drag w pizde a do buzi kutasa zebys milczala zajela sie sowim zyciem

Gość lobena
Z takiego związku mogą pojawić się dzieci!!! To by dopiero było nieszczęście, może lepiej takim rzeczom zapobiegać?

Gość olkkkkkkkka
a swoją droga,może jest cos o czym nie wiesz,może są rodzeństwem ale z przysposobienia.Tego nie wiesz i pewnie się nie dowiesz.

Gość zontaczka
cholerka----tak, autorka będzie musiała zeznawać w sądzie i tam może przedstawić swoje dowody i dlatego jeszcze lepiej żeby było więcej osób świadków musisz autorko -bo będą cie pytać --podać nazwiska osób które mogą o tym wiedzieć i niewiadomo -czy rodzeństwo przyzna sie czy wyprze

Gość olkkkkkkkka
poza tym oni nie pójdą za to do wiezienia:) dostaną wyrok w zawieszeniu,o ile dostaną i będą wolni...i dalej będą działac:) jesli rzeczywiscie są razem:) ale wydaje mi sie że Cię wkręcaja:) Musza Cię nielubić i w sumie...nie dziwie sie:)

Gość powiemcijakjest
oby sie na tobie zemscilijak to zglosisz a znajac zycie tak bedzie

Gość olkkkkkkkka
Myślę ze jakby była to prawda to połowa swiata by o tym trąbiła.Czemu akurat Ty widziałaś jak się całują? wkrecają Cię bo Cię nie lubia,moze w dziwny sposów ale według mnie wkręcaja:) a Ty sie ośmieszysz w sadzie

Gość olkkkkkkkka
poza tym co Cię obchodzi ich życie???? jak nie krzywdzą dzieci to niech robią co chcą.Póki co dzieci z tego nie ma i sądze ze nie bedzie:)

Gość idiotkajestesibedziesz
olllkaa ale niech idzie zbawczyni siwata sie znalzla ') mysli ze zapobiegnie dziecku co mabyc to bedzie ,tez uwazam ze jaja sobie z niej robia bo musiszbyc bardzo glupia ..pozatym chcialabym cie poznac i ci wpierdolic bo nie twoje zycie -nie twoja sprawa