Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała smutna dziewczyna

Zostawiona rok temu

Polecane posty

Dokładnie rok temu mnie zostawił.. cierpię nadal..

Gość ulka28
głupia jesteś czy co? cierpisz z powodu, że chłopak Ciebie rzucił? to nie pierwszy i nie ostatni raz jak ktoś Ciebie porzuci, przyzwyczaj się.

Gość o mojej/niemojej suczce
nie martw sie nie jestes sama, mnie tez rok temu zostawiła kobieta, z tym ze jakos zyje, i korzystam z zycia, choc zapomniec nie moge, a na sam jej widok robi mi sie ciepło...

Gość problem leży w tobie
jest takie zjawisko w psychologii...stworzyłas sobie pewien,wyidealizowany obraz związku z tym człowiekiem i zyjesz tym nadal,karmiąc się iluzjami,ze może kiedyś,jeszcze...tak można trwać długo blokując się na innych,wartościowszych ludzi,to też lęk w tobie ,ze coś z toba nie tak,prawda jest taka,że musisz sobie uświadomić,ze nie straciłas ideału,ze to był ktoś z krwi i kości i nie warty tej całej oprawy,takimi iluzjami zyja ludzie,którzy często nie potrafia stworzyć autentycznego zwiazku i szukaja przyczyn wszędzie...zostaw to i nie manipuluj sobą,bo to najgorsze,co możesz sobie zafundować!

a może autorce rok temu facet zmarł ? a wy tu juz niezłe teorie stworzyłyście :P

Gość mala smutna dziewczynka
Probuje, wychodze ze znajomymi, nie jestem sama nigdy... Ale te 5 lat ciągle do mnie wraca, każde miejsce mi go przypomina.. wiem idealem nie był, ale i tak go kocham.. mimo tego że mam straszny żal ze zostawił mnie pot ylu latach, że tak dlugo zdobywał, kochał szanował, obiecywał, dał pierścionek, miałbyć slub i duuuupaaa. A inne koleżanki z dlugich związków są nadal szczęśliwe.. biorą sluby.. czuje się nie chciana, nie kochana oszukana do niczego..

A inne koleżanki z dlugich związków są nadal szczęśliwe.. biorą sluby.. czuje się nie chciana, nie kochana oszukana do niczego.." topik powienien brzmieć : inni się hajtają , kiedy ja ? :P

Gość mala smutna dziewczynka
Nie zmarł.. odszedl.bo nie dorósł. bo cche byc sam.. Nie ma nikogo..:(

Jest mi przykro..tak go kochałam.. wcześniej nie chciałabym się chajtać a on chcial.. jak dojrzalam żeby wziąść slub on odszedl

hah mnie jakoś rok temu też jeden fiootek zostawił , na początku było ciężko , nie że uczucia, bo nie kochałam go ani nic, tylko bolało no, ujma na honorze :( :o ale teraz się cieszę, bo mam nowego lepszego :) :D tamten to była dętka w łóżku ( i nie tylko, w ogóle życiowy nieudacznik ) , więc z perspektywy czasu naprawdę się cieszę :) i życzę Ci tego samego

i kupił sobie psa. i mówi że tylko piesek go kocha , bo ja nie potrafię

Gość logicznie
a jakby cię zostawił po iluś latach małzeństwa z dziećmi,kredytem i bez pracy!!!!dziękuj Bogu ,że ci to zaoszczędził...nie karm sie iluzjami jak ktos wyzej powiedział,ty kochasz ideę miłosci,bo to nie prawdziwe jeszcze uczucie....ech młodosc.....

Gość a ja ci powiem jedno...
Bogu dziekuje i to BARRRDZO....,że 20 lat temu zostawił mnie taki dupek,bez którego nie chciałam zyć...bo dzięki temu poznałam mojego,cudownego męża z którym jestem przeszczęśliwa 20 lat i mamy 2 dorosłych synów!!!!nawet teraz z perspektywy czasu aż mnie skręca,że gdyby wtedy nie odszedł....nie miałabym szans poznać mojego ukochanego!!!!nigdy nie wiesz ,co ci pisane!!!!!

PAmietam to.. rok temu.. po dośc długim nie odzywaniu (on zerwal ze mną kontakt, nie odzywał się.. niby byliśmy razem, ale on się nieodzywał)Wkońcu pojechałam do neigo, najpeirw zignorowal mnie, potem pojechał gdzieś tam.. a jak wrócił.. odwiózł mnie do domu mowiąc że chce być sam.. że nie chce związku ..bolało..Po 5 latach.

I potym wszystkim pojechal na dyskoteke..

zamówił dwa browary...a później jak się upił śpiewał "naszą" piosenkę 'jej piękne czarne oczy ...'

To wyżej podszyw..