Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta1245432112333

czy można to uznac za gwałt?

Polecane posty

Gość Aneta1245432112333

Mój facet mnie przytrzymał mnie i uprawialismy seks na sile mimo ,że wyraźnie parę razy powiedzialam nie. Jak mu robilam wyrzuty, że zrobil to na siłe to powiedział ,że ,, na sile to by było gdybym nie była tam mokra bo widocznie było mi dobrze". nie wiem co z tym zrobic . Narazie nie odzywam sie do niego ,ale on nie widzi nic złego w tym co zrobił bo wczesniej często współżyliśmy..

Gość vvveq
zmień faceta, to śmiec

Gość Aneta1245432112333
poza tym od tego czasu mam jakiś uraz do seksu , niedobrze mi sie robi jak o tym pomyślę :(

Gość gqggrg
"na sile to by było gdybym nie była tam mokra bo widocznie było mi dobrze "] on ma ciebie gdzies i ciebie nie szanuje . to jakis idiota

Gość Aneta1245432112333
też o tym myślałam ... Chyba go rzuce po takim czymś... Szczególnie ,że nie wyobrażam sobie teraz seksu z nim za bardzo

Gość Aneta1245432112333
bo to ,że mnie tak potraktowal mnie obrzydza mimo ,że współżyłam z nim wcześniej :(

Gość fwwwwwwww
jak dla mnie to komplrtny smiec. kiedy miałem ochote na seks a moja dziewczyna nie to jak się przystawiałem ona mi wyraznie odmawiała. po kilku delikatnych próbach odpusciłem ale w zyciu bym jej nie zmusił do stusunku :-O

Gość NIE KUTASOOOOM
faceci to zwierzęda :o

Gość grzia
to była pzemoc...Ty nie chciałaś a on Cię zmusił...a to ze byłas podniecona to nic nie znaczy, bo to zwykła fizjologiczna reakcja ciała na seks...bywa ze kobiety brutalnie zgwałcone też mają taką reakcję, co nie zmienia faktu że był gwałt... jak dla mnie to był gwałt bo on Cię zmusił, gdy mówiłaś NIE. to była przemoc i nie ważne czy to było brutalne czy nie...miał przewagę fizyczna, psyhiczną i wykorzystał to... nie zastanawiaj sie tylko rzuć go bo skoro ma takie podejsćie to moze byc tylko gorzej... pozdrawiam. trzymaj się...

Gość Aneta1245432112333
najgorsze jest to ,że mówił jak mu to na mnie zależy , jak to mnie bardzo kocha itd ,a okazało się ,że pewnie robił to ,żeby mnie zatrzymać przy sobie i pójść ze mna do łożka od czasu do czasu..I jak tu wierzyć w słodkie słówka facetów? Rzucę go bo nie ma innego wyjścia. Teraz nawet nie będzie mi tak trudno to zrobić bo czuje do niego obrzydzenie