Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana00

lód

Polecane posty

Gość zaklopotana00
Choc mówia ze nadzieja matka glupich...

Gość zaklopotana00
Wgl glupio zrobilam ze opisalam to na forum... Tylko sie zdolowalam. Wiem ze to co zrobilam bylo glupie i wgl. Mam za swoje... :/

Gość błona to nie dowód ze jesteś
dziewicą bachorze :O Powiedz też ginekologowi , że robisz lody na osiedlu ..

Gość zaklopotana00
Mam teorie... Gdybym byla starsza to to ze zrobilam chlopakowi loda to nie byloby nic zlego. Dla mnie sie liczy ze nie uprawialam sexu. Inne w moim wieku pija , pala, uprawiaja sex , robia lody i co? Ja sie ciesze ze to byl tylko lód. Gdybym dala sie zlamac i namówic na sex? Ale wytrzymalam te presje. Nie jestem dumna ze zrobilam mu loda..lec jestem dumna ze odmówilam mu sexu. Dobra moje samopoczycie sie poprawilo. ;P

Gość zaklopotana00
IE RAZY MAM POWTARZAC TO BYL 1 LÓD W MOIM ZYCIU!!! WIEC NIE MOGE POWIEDZIEC ZE ROBIE LODY NAJWYZEJ 1 LODA !!! I NIE MAM ZAMIARU ROBIC TEGO WIECEJ PRZYNAJMNIEJ NARAZIE. DOPUKI NIE BEDE PELNOLETNIA ALBO NAWET PO SLUBIE. DOSTALAM NAUCZKE!!!

Gość zaklopotana00
Dobra spadam z tego forum. Liczylam na odrobine wsparcia... Ale sie przeliczylam. Moze mialam zludne nadzieje ze sa jeszcze wyrozumiali ludzie. Narka wszystkim ( nawet tym podszywaczom) Nastepny kolejny wpis napewno nie bedzie mojego autorstwa.

Gość zaklopotana00
Dobra mialam juz nie pisac ale... Dzieki Madusia 18 Jestem optymistka i wierze ze ta malenka szansa ze nikomu nie powie stanie sie wielka szansa a nawet rzeczywistoscia. A tak jeszcze na marginesie... to psychicznie jestem tak srednio przygotowana. Wychowuje sie bez matki ( odeszla jak mialam 6 lat- jest alkocholiczka) i zycie mnie juz dosc pokopalo. Wiem ze to was nie interesóje ale chcialam to napisac...

Gość zaklopotana00
ale to nie było takie typowe perfidne "robienie loda" jak na filmach tylko mu polizałam ... to prawie jak pocałunek z języczkiem tylko trochę niżej...no już nie róbcie ze mnie takiej ostatniej lafiryndy. uczę się dobrze, mam poukładane w domu, sama sie wychowuje, kupuje sobie podpaski i nawet tampony od roku :D w każdym razie jestem dojrzała jak na 14 latkę można śmiało rzec że mam mentalnie tak z 19 lat

Gość zaklopotana00
Wiem. Az taka glupia nie jestem. z sexem planuje do slubu poczekac. tzn. z tym "normalny" sexem.

Gość zaklopotana00
Kolejny podszywacz -.-

Gość hahahahhahahaahahahahahahahaha
19 :D :D :D :D :D :D