Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niowp

Zastanawiam się poważnie czy nie skasować konta na naszej-klasie. Ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość niowp

Zastanawiam się powaznie nad tym.. DOsyc mam ogladania tych przeslodkich zdjec pustych ludzi.

Gość to twój problem
rób co chcesz, a nas to nic nie obchodzi

Gość jupiiiiiii
nawet nie zakladalam:)

Gość niowp
wszystkie te puste laski szpanują swoim płaskimi brzuchami , jędrnymi ciałkami w kostiumach i obfitymi biustami, jakby to było najważniejsze. a ja nie mam co pokazać, to co jestem gorsza? i nie mam chłopaka z którym zerobię sobie słodkie słitaśne zdjecie

ja wogóle nie zakładalam konta na NK bo uważam ,że to głupota. poza tym moda na naszą klasę już mija

Jeśli to ma byc powodem... to po prostu nie oglądaj zazdrosna jesteś? Niech sobie daja takie zdjęcia jak chcą;/

a pochwalić bym się też mogła wakacjami , opalenizną, figurą w kostiumie kąpielowym , facetem, ale po co? Najbardziej chwalą się ci co mają jakieś kompleksy i muszą sie dowartościować

Gość la mam ba Pp
ja mam konto na nk ale wchodze sprwdzic czy dostalam wiadomosc nie wlaze na czyjes galerie konta po co ? ty tez nie wchodz nikt ci nie kaze ogladac zdjec ... sama mam 1 zdjecie legitymacyjne i to wszystko

Gość NIE MOJA klasa
To rzeczywiście masz poważny problem. hehe Ja skasowałam kiedyś po miesiącu bo to bezsensowny portal dla małolatów albo nieudaczników życiowych którzy nie mają co robić tylko siedzą i oglądają zdjęcia. Jak ktoś ma jakieś abmicje to nie będzie sie chwalił jakims durnym zdjęciem bo nie musi się dowartościowywać. Większość tych zdjęć jest po prostu tandetna i beznadziejna, ale prawdy nikt nie napisze bo przeciez musi mieć więcej znajomych. Jak dla mnie to chore. Najlepsze jest to, że np. dziewczyny, które nigdy się nie lubiły i wzajemnie się obgadywały nagle się zapraszają do znjomych. Znam osoby które raz zobaczą człowieka a na drugi dzień "zapraszają do znajomych". Albo nieuki co zawsze ledwo zdawały do następnej klasy dopisują się do jakichś szkół o których nie mają pojęcia. Żałosne

Gość rtettetewt
to to rzeczywiscie masz tera zyciowego problema, ale nie rob nic pochopnie bo kiedys mozesz sobie pluc w brode ze podjelas "niewłasciwą" decyzje :classic_cool:

Ja nie muszę kasować, no nigdy nie miałam. Znajomi dziwili się czemu nie założyłam, mnie ten portal wydawał się tandetny, a zwłaszcza zabawa w dodawanie znajomych i prawienie sobie fałszywych komplementów:( A mogłabym pochwalić się, że studiuje na dobrej uczelni i wkleić zdjęcia z wyprawy z Kenii, ale po co?

Gość ewelao
Dla mnie ten portal jest po to,żeby zobaczyć jak wyglądają ludzie z którymi nie widziałam sie wieki i odświeżyć dawne znajomości.Zdjęcia wklejam normalne, nikomu nie słodzę.A chwalić się nie umiem ;P

Gość wiertara II
"""Eunice88 ja wogóle nie zakładalam konta na NK bo uważam ,że to głupota. poza tym moda na naszą klasę już mija""" to ja poczekam jeszcze troszke az minie ta moda i wtedy sobie założe konto :p