Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malomila

mój facet trzyma zdjęcie z inną...

Polecane posty

Gość malomila

Mój facet był u siostry na wakacjach za granicą ja nie mogłam bo nie miałam urlopu (nowa praca). Tam był na wycieczce i zrobił sobie zdjęcie z z jedną dziewczyną potem z drugą i z jakim facetem, ok normalka ale jak wrócił wrzucił na grono zdjęcia z tej wycieczki i z tą jedną dziewczyną strasznie mnie to wkurzyło on nie zna dobrze angielskiego więc prawie z nią nie rozmawiał to żadna jego koleżanka wrrr i ostatnio oglądam zdjęcia z tych wakacji w jego telefonie to miał powybierane zdjęcie i zdjęcie z tą jedną i z tą drugą dziewczyną strasznie mnie to denerwuje nawet ich nie zna i po co mu te zdjęcia to tak jakby w portfelu trzymał zaczynam przez to wpadać w kompleksy bo one przynajmniej ta jedna jest b.ładna a ja nigdy nie miałam kompleksów kurde wkurza mnie to.... Czy przesadzam co o tym myslicie????

Gość Kamilllka
Jasne ze przesadzasz. A dlaczego trzyma te zdjecia? Moze najlatwiej jego zapytac, co?

Gość malomila
a ciebie by nie wkurzało że trzyma w telefonie zdjecia z innymi dziewczynami choć to nawet nie koleżanki, pytałam to mówił że wrzucał cały folder a to nie prawda bo tam było tez zdjecie z tym chłopakiem co soebie robił z tej wycieczki i inne których nie ma więc je wybierał wiec sobie myśle że chyba ma sentyment albo się kolegom chwali on zaprzeacza

Gość malomila
a inni co myslą może to babiarz po prostu............. :(

Gość malomila
up :(

Gość Aska-Aa
Ja mam zdjecia wszystkich swoich facetow i czasami je sobie ogladam. To takie wspomnienia z przeszlosci. I lubie to. A moj maz nigdy nie robil mi z tego tylulu zadnej jazdy. Kazdy z nas ma jakas przeszlosc i glupota jest sie jej wypierac. Wiec nie martw sie, bo samo zdjecie niczego nie musi oznaczac. To tylko twoja wyobraznia plata ci figle. Glowa do gory:)

Gość Aska-Aa
Spoko:) Inni nie wiedza, co on ma w komorce:)

Dokładnie, nie przejmuj się. A jeszcze lepiej - porozmawiaj z nim, powiedz jak się czujesz z tymi zdjęciami - że jest Ci źle i czy nie mógłby ich usunąć... Najważniejsze to rozmawiać ze swoim partnerem, a nie osądzać go z góry.

Gość malomila
może mu powiem że czuję się przez to mniej atrakcyjna dla niego :(

Gość malomila
a co wy sądzicie czy on jest babiarzem???

Gość o matko jedyna - zazdrość to
bardzo brzydka cecha :( Ty nie masz żadnych fotek z kolegami??? Nie wierzę. Przecież to po prostu jakieś wspomnienia i tyle. Co ma do tego jakieś babiarstwo? Nie bardzo rozumiem jak można się złościć o głupie fotki. Jeszcze rozumiem, że byłyby to zdjęcia w jakichś dziwnych okolicznościach np jak się obejmują, całują czy co tam jeszcze. Ale zwykłe fotki ze znajomą poznaną na urlopie? Przecież to najnormalniejsza rzecz pod słońcem. Każdy takowe ma

Gość malomila
ale one je specjalnie wybrał spośród wielu innych zdjeć dlaczego nie wybrał z kolegą tylko z koleżankami ?? :/

Gość o matko jedyna - zazdrość to
może obiecał tej koleżance że wrzuci do kompa, żeby mogła zobaczyć? Przestań wymyślać bzdury jakieś albo wywieź go na bezludną wyspę i po kłopocie. Wolałabyś aby te zdjęcia chował przed całym światem? Wtedy to miałabys powód do zmartwień :)

Gość malomila
nie no właśnie o to chodzi że on ma je na kompie i to mi nie przeszkadza ale po co specjalnie je wybrał i wrzucił do telefonu to mi przeszkadza a z tą koleżanką pewnie ze dwa słowa zamienił bo ona tylko po angielsku mówi, a on nie za bardzo zna angielski więc co to za znajoma... Wydaje mi się że zrobił sobie z nią zdjęcie bo jest bardzo ładna i teraz trzyma i ma satysfakcję a mi to strasznie przeszkadza i czuję się zakompleksiona

Gość dracullllla
myślę że on się chwali kolegom tymi zdjęciami że ma zdjęcie z wczasów z fajną laską przykro mi