Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerisss

Czy warto zostać kolsuntantką AVON?

Polecane posty

Gość kerisss

Bardzo proszę o rady.

Gość kerisss
czemu?

Jeśli chcesz nią zostać to przede wszystkim powinnaś mieć wielu znajomych, dużąrodzinę, by zawsze mieć duże zamówienia. Wtedy się to opłaca, bo dostajesz pieniądze. Avon nie oszukuje.

Gość kerisss
tzn? bardziej sie oplaca niz avon?

Gość kerisss
tzn? bardziej oplaca sie niz avon? mozesz cos wiecej powiedziec na ten temat? :)

Jestem Liderem AVON :) i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe :) także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON

Warto. Ja jestem od paru lat i nie narzekalam jeszcze nigdy na nich:) umiesz namowić na kupno to i masz kase. a jak malo kasy to kosmtyki masz tansze albo za free :)

Gość bezcennachwila1979
a jak to jest z ta torba od batyckiego dla nowych konsultantek kazda dostaje?

na pewno dużo bardziej opłaca się zostać konsultantką nowej w Pl marki, która jest : jakościowo lepsza, mniej znana ( kto lubi w Polsce Avon już ma swoją konsultantkę, bo jest ich tyyyyyle ), ciekawsze zarobki, lepsza perspektywa rozwoju :) www.nuskin.com Polceam :D

do bezcennachwila aby otrzymać torbę BATYCKIEGO przez 4 katalogi, tj. 4,5,6,7 wartość Twoich zamówień musi być w sumie na 1000zł i wtedy możesz sobie zamówić za 44,90zł torebkę BATYCKIEGO. Z tego co wiem, to jeśli nie chciałabyś jej zatrzymać dla siebie, to dziewczyny na ALLEGRO ją sprzedają nawet za 300zł kiedyś widziałam aukcję, więc dodatkowo możesz zarobić na tym :)

zapraszam do AVON, odezwij się na gadu lub e-maila, a wytłumaczę Ci wszystkie zasady :) umowę możesz mieć już na 3 dzień ;) więc zapraszam :) Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370 zł), również po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -jeśli zapiszesz się w obecnym katalogu 4/2011 masz szansę na torebkę BATYCKIEGO o wartości 999zł -program lojalonściowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także moższesz uczestniczyć :) -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, masz aktualne katalogi, umowę, przewodniki i materiały pomocne w sprzedaży :) gorąco zapraszam :) każda nowa osoba dostaje prezent, można też negocjować ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON

Gość Paulaavon
Zostając konsultantem w katalogu 06 masz wspaniały program na Start! Robiąc zamówienie za minimum 150 zł, 40% z tego jest dla Ciebie! To wyjątkowa okazja, można sporo zarobić! Dodatkowo Avon ma programy zarobkowe, w których dostajesz wartościowe prezenty! + opłata wpisowa wynosi 0 zł, + 3 tygodnie trwania katalogu, + Program na Start przewiduje też prezenty w postaci kremów i wody toaletowej w 3 następnych katalogach współpracy, + kosmetyki Demo czyli premiery z następnych katalogów, + 3 różne dostawy ( kurier, bezpłatna dostawa do domu lub osobisty odbiór w centrum), + szkolenia kosmetyczne, + produkty Netto dla konsultantek, + możliwość zwrotu kosmetyków, które nie spełniają naszych oczekiwań, + możliwość zapłaty za kosmetyki do 21 dni, + możliwość stworzenia własnego zespołu, otrzymując za to bonusy. ZAPRASZAM OSOBY Z KRAKOWA NA SPOTKANIE ! Już dziś - umów się, podpisz umowę i ciesz się zarobkiem i bonusami! DODATKOWO! Gdy wstąpisz do Avon dostaniesz ode mnie prezent! Zapraszam również osoby z całej Polski. e-mail : paulaavon@o2.pl gg : 7355403 tel. 880 247 706