Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rohy

MIAŁAM DZIWNE ZDARZENIE W CZASIE CIĄŻY...

Polecane posty

Był to 17 tydzień ciąży- właśnie jechałam na usg, na którym miałam dowiedzieć się jaka płeć. Ciążą nie byłam zachwycona, byłam b. młoda, długo zastanawiałam się czy jej nie usunąć. Na przystanku na kórym czekałam na autobus podszedł do mnie starszy pan. Odsunełam się, bo nie wyglądał zbyt schludnie, on się tym nie zraził i wtedy powiedział do mnie " Gratulacje, będziesz miała dziewczynkę, nie przejmuj się tak, bo wszystko się ułoży". Nie znałam tego człowieka,tak samo jak moja mama, która stała obok mnie. Byłyśmy w szoku. Skąd wiedział, że byłam w ciąży? Wtedy w 17 tygodniu miałam płaski brzuszek, poza tym o ciąży wiedziało niewiele osób, a jeszcze ta informacja o płci, która zresztą się tego samego dnia potwierdziła w gabinecie u ginekologa? Córka ma 3 latka, rzeczywiście wszystko się ułozyło, na jakiś czas zapomniałam o tym wydarzeniu, a teraz znowu sobie przypomniałam i znów mnie to intryguję:)

Gość gsdfgdf
można łatwo poznać kobietę już w trzecim miesiącu ciąży. facet cię pocieszył i tyle. jezusem na pewno nie był :D

Gość syntiaaaa
Takie przypadki sie zdarzaja i to nie tylko w filmach. Brat mojego meza jest bardzo chory po wypadku samochodowym. Kiedy sie to wydarzylo 2 lata temu jego zona byla w 6 miesiacu ciazy. Gdy byla w kosciele aby sie pomodlic ni stad nie zowad jakas kobieta poklepala ja po ramieniu, mimo, ze chwile wczesniej kosciol byl pusty. Kobieta powiedziala " Prosze sie nie martwic, wszystko bedzie dobrze" i odeszla. Podobna sytuacja zdarzyla sie w pociagu jakis czas pozniej. Tym razem byl to stary mezczyzna.

Mnie to nadal dziwi, że poznał. Ja byłam wtedy chudziutka(dodatkowo schudłam po paru tygodniach wymiotów)brzuch był płaski jak deska. On wiedział, że ciąża no i jaka płeć. Zaraz jak mi to powiedział, to poszedł sobie.