Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armani i ja

kuzynka wyrywa najlepszych facetow /

Polecane posty

Gość armani i ja

i nie wiem na jakiej to dziala zasadzie. w sumie jest ladna i blyskotliwa... ale mi tez nic ni9e brakuje. jestem zgrabna blondynka... bylam ostatnio na weselu. bylam tam naprawde fajny chlopak...bardzo podobny typ urody do maseraka w dodatku z niemiec. moja kuzynka byla sama bo jej facet jest zolnierzem i nie mogl byc. i zgadnijcie do kogo lepil sie najfajniejszy chlopak na weselu? do niej! nawet jej mala coreczka go nieodstraszyla. zreszta to nie byl jedyny facet ,ktory ja adorowal... ciagle prawili jej komplementy, ze sie zmienila, ze jest laska ...faceci nawet riobili sobie z nia fotki!!! rece mi opadaja normalnie. a ja siedzialam jak kolek sama :/

Gość armani i ja
ale wlasnie chodzi o to ,ze oni sami do niej ciagna... rozumiem gdyby to ona ich kokietowala...podlazila...zaczepiala... ale nie jest tak. to oni ja zaczepiaja. nie wiem czy co facet widzi w takiej kobiecie. co decyduje ,ze to wlasnie ona? sposob chodzenia ,usmiech? sama nie wiem

Gość mamammamama
zazdrośnica...

Gość SLUCHAJ MNIE
do mellygion: to ze kobieta jest adorowana przez mezczyzn, bo jest ladna i dobrze mezczyzni sie czuja w jej towarzystwie wcale nie znaczy ze od razu idzie do lozka z kazdym facetem i jest -jak to nazwales- materacem.

Gość armani i ja
jakim materacem? moja kuzynka nie sypia z kazdym kto ja podrywa. to bardzo madra zyciowo osoba... wiem ,ze ja takie adoracje mecza...a przed facetami ucieka... na tym weselu to ja prawie zameczyli. czemu zatem faceci slinia sie do kogos kto ich olewa a nie zajma sie fajnymi i wolnymi laskami? troche zazdroszcze bo tak sie nia wszyscy zachwycali na tym slubie...

Gość armani i ja
i tu sie mylisz. bo ci faceci rozmawiajac z owa kuzynka nabieraja respektu. ona ma wiele do powiedzenia, jestem naprawde inteligentna i tylko glupi facet moze pomyslec ,ze jak jest ladna to predzej czy pozniej sie z nim bzyknie. glosisz jakies stereotypy. to uwazasz ,ze skoro ma cos w sobie co sprawia ,ze faceci nie pozostaja obojetni to lepiej dla niej bedzie jak sie oszpeci etc? to chore

Gość gorgio
oj poprostu sa kobiety zmyslowe... ktore maja to cos... moze to byc usmiech, spojrzenie...nawet sposob mowienia.tobie pewnie tego brak. moze to poprostu seksapil :P

Gość oj znam te przypadki
Rozumiem Cię, ale powiem Ci tak. Można sobie zadawać pytania: Dlaczego ona ? W czym jestem gorsza od niej i dlaczego tak się dzieje ? , ale na te pytania nie odpowie Ci nikt. Co najwyżej skwitują, że zazdrość to brzydka cecha, ale nie pomogą Ci w niczym, a wszelkie rady typu jak owinąć faceta wokół palca można sobie w dupę wsadzić, bo są kobiety które nie czytają, żadnych poradników, ani nie opracowują, żadnych technik podrywu, ot po prostu sobie żyją, a mimo to życie podaje im najprzystojniejszych facetów na tacy. Nie jest to kwestia urody, bo wiem, ze są dziewczyny bardzo ładne i zgrabne a mimo to są samotne i wcale nie z własnego wyboru. Możesz się głowić nad tym, dwoić i troić żeby to zmienić, ale podejrzewam, że jest to tylko strata czasu, bo nie wiadomo tak naprawdę co ta koleżanka w sobie ma. Może gdyby tak włączyć film z tego wesela i próbować na chłodno obiektywnie spróbować przeanalizować już nawet nie porównywać która z was ładniejsza, bo tak jak pisałam nie o urodę tu chodzi, ale może zachowanie, mimikę, sposób poruszania, nie wiem.. Spostrzeżenia mogą jakieś tam być ale równie dobrze może nie dowiesz się niczego. Jednak odradzam przesadne głowienie się nad tym bo jak człowiek jest tak zapatrzony na życie drugiego to nie potrafi się cieszyć swoim życiem tu i teraz. Nawet jeśli jakościowo jest ono gorsze od życia drugiej osoby to jednak głowienie się czemu drugiemu żyje się lepiej jest tylko pogarszaniem własnej sytuacji, a z pewnością nie rozstrzygniesz tego czemu ta druga tak przyciąga facetów. Są pewne tajemnice, że tak powiem egzystencjalne, których człowiekowi raczej nie jest dane poznać. W każdym razie nie na pewno nie za życia :O

Gość armani i ja
sadzilam ,ze uzyskam wypowiedz jakiegos faceta..., ktory bedzie potrafil wypowiedziec sie na temat z wlasnego doswiadczenia. moze to faceci sa jacys dziwni?:)

Gość oj znam te przypadki
"To całokształt, i Ty maż ten urok niewątpliwie lecz trwonisz czas na zastanawianie się jak podejść każdego faceta który Ci się podoba, daj się zaskoczyć miast oczy wypatrywać" To jest błędne rozumowanie. Zachęcasz w ten sposób autorkę, żeby przyjęła rolę ksieżniczki w wieży która nic nie robi i czeka aż życie ją zaskoczy. Wiele kobiet przyjmują taką postawę, a potem budzą sie nagle w wieku 30 lat i płaczą, że ich zegar biologiczny zaczyna tykać, pasowałoby wreszcie związać się z kimś na poważnie, założyć rodzinę, a tu żadnego faceta na horyzoncie ani nawet jego cienia.

Gość armani i ja
nie jestem ksiezniczka. ale mam wrazenie ,ze kuzynce jest latwiej o faceta. po rozstaniu z eksem mimo tego ,ze ma dziecko bardzo szybko znalazla sobie faceta. niezla partie - wyksztalcony ,wysokiej rangi pan pilot... kulturalny ,mily, porzadny facet. dlugo nie musiala na niego czekac ani nawet szukac. teraz on nieba by jej przychylil... ona chyba poprostu jest "taka cudowna" w calym swym jestestwie ,ze faceci widza w niej sliczna i madra kobiete i pragna z nia byc... mnie jakos omijaja

Gość ktoś tu o sobie założył temat
żeby się dowartościować" jaka to jest zajebista" :classic_cool:

Gość no nie sądzę

Gość i Ty maż ten urok
chodzi o męża czy o to że ona ten urok posiada?? :( masakra

Gość armani i ja
sobie nie mam nic do zarzucenia. jestem zgrabna ,mam blond wlosy... i nie wiem czemu wciaz jestem sama

Gość armani i ja
chodzi o to ,ze faceci leca na laske z dzieckiem zamiast na wolna i bez zobowiazan. to albo ze mna jest cos nie tak albo ona jest nadkobieta :P