Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekac czy nie

boję się powiedzieć KOCHAM CIĘ

Polecane posty

Gość czekac czy nie

Jestem z chłopakiem pół roku. Jeszcze nie wyznaliśmy sobie miłości. Bardzo go kocham i chciałabym mu to powiedzieć ale zwyczajnie się boję reakcji. Zastanawiam się czy on czuje to co ja, jest nam razem wspaniale. Mamy po 22 lata więc też nie jesteśmy już gwniarzami. Czekać aż on powie pierwszy czy powiedzieć?

Powiedz powiedz ;) może on myśli tak samo i czeka aż ty zrobisz to pierwsza :P U mnie w najgorszym wypadku wyglądało to tak, że jak powiedziałam chłopakowi, że go kocham to on spojrzał się na mnie, powiedział "cieszę się" i mocno uścisnał! Ale mi było wtedy głupio :P Ale z biegiem czasu myślę sobie, że zachował się w porządku bo niby co miał powiedzieć jak sam nie był pewny swoich uczuć?

Mellygion dlaczego uważasz, że to facet powinien powiedzieć pierwszy co czuje?? Zawsze się zastanawiałam dalczego ludzie tak myślą :P W końcu to chyba bez różnicy kto komu powie pierwszy te magiczne słowa, ważne żeby były szczere ;)

Gość I ja cos dopisze...
Zanim powiesz kocham zastanow sie 100 razy... pozniej drugie tyle... jeszcze raz wroc do tych 100 razy itd. Dopiero wtedy powiesz kocham.

Gość I ja cos dopisze...
*Dopiero wtedy powiedz kocham.

Gość czekac czy nie
widze ze zdania sa podzielone. Myysle jednak ze stchorze i nic mu nie powiem chociaz w myslach mowilam mu to juz kilka razy.

Gość czekac czy nie
Stało się. Tak dlugo zastanawiałam się nad tym, on właśnie zadzwonił i powiedziałam mu to przez telefon. Nic nie odpowiedział. Myślicie, że był zaskoczony czy nie odp bo mnie nie kocha? mam doła teraz.

Gość 036_sedesee_Oryginal_036
Napewno Cie nie kocha i pewnie teraz mysli jak spierdalac z tego chorego zwiazku :classic_cool:🖐️

przez telefon? takie opory miałas, czy powiedziec czy nie a zrobiłas to przez telefon, trzeba było zaczekac na taką chwilę zeby nastrój był czy cos... chyba ze bałas się powiedziec i spojrzec w jego oczy :) A moze zresztą ja za dużo romantyzmu wymagam

Gość czekac czy nie
Chyba mnie nie kocha dzwoniłam do niego dwa razy. potwierdzić to co powiedziałam wcześniej (żeby nie myślał, że rzucam słowa na wiatr), zmieniał temat a trzeci raz już nie odebrał. Jestem beznadziejna.

Gość czekac czy nie
nadal nie odbiera tel, chyba jednak mnie nie kocha, sic!

Gość gupiA
nie wiem co robić zakochałam sie chodze do 5 klasy on też boje sie mu powiedzieć o tym bo nie wiem czy on we mnie też widze to że na lekcjach gapi sie namnie niewiem a jak on mnie nie kocha jak rozpowie to całej klasie może poprostu napisze mu w walentynce tak chcę byc twą twą dziewczyną ukochaną i jedyną chcę mieć ciebie kochanego i nikogo już innego .Nie podpisze sie ale napisze że jeśli czuje to samo to niech to mi odrazu powie nie wiem co robić poradźcie mi prosze.

dzieciaki do lekcji wracać a nie durnoty w głowie!!!!!

Gość Natka532
Miałam podobną sytuacje bałam mu się powiedzieć kocham chociaż on zrobił to pierwszy po pół roku znajomosci.U nas było trochę inaczej od razu było mówione że to związek bez zobowiązań a jednak wszystko inaczej się potoczyło :)Powiedz mu to nic nie stracisz a mozesz zyskac

Gość gupiA
ty solage a ty niby jak ille miałaś lat sie po raz pierwszy zakochałaś co ? ja niewiem co robić może faktycznie jeszcze przynajmniej do wakacji poczekać .A co do lekcji są ferie a zresztą i tak mam średnią 4,9 awięc nieudzielaj mi gupich rad bo on mi sie serio podoba!