Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola12

PORÓD W SZCZECINIE

Polecane posty

Gość lola12

hej niedługo rodze ale niemoge zdecydować sie na szpital,który wedłóg was jest lepszy na Pomorzanach czy na Uni Lubelskiej,zastanawiałam sie wlaśnie pomiędzy tymi dwoma,

Gość 35 t.c. ...
Nie ma szpitala idealnego niestety u nas w mieście... Na Pomorzanach podobno niemiły personel i mało sal porodowych, dzięki czemu zdarza się, że przegania się jedną panią, żeby mogła rodzić ta z większym rozwarciem.... W Zdrojach fabryka dzieci, choć niezłe warunki. Wizualnie człowiek czuje się jak w domu :) Na Uni komuna, ale sama porodówka jest całkiem ładna, schludna no i intymna. W Wojskowych nawet nie komuna, ale okres przedwojenny... Porodówka duża, ale ..... dla 3 rodzących.... więc zero intymności. Za to położne przemiłe. Nigdzie niestety nie ma zzo :( Ja chyba zdecyduję się na Unii. Mniejsze zło. Napewno nie szczyt moich marzeń.

Gość 35 t.c. ...
A na kiedy macie termin porodu?

zzo jest w zdrojach ale nie na życzenie, tylko ze wskazań medycznych. Ja będę rodzić w Zdrojach, chyba że mi pójdzie ekspresowo w godzinach szczytu to wtedy na Piotra Skargi bo mam blisko albo w Policach jak zdążą otworzyć porodówkę.

A ja ostatnio słyszałam o nim same dobre opinie i to od kobiet tam rodzących, najczęściej w tym roku.

moja kumpela była tam położną to co opowiadała woła o pomstę do nieba :O

Może teraz coś się zmieniło, nie wiem. Dla mnie to i tak tylko awaryjny wybór, bo mam po prostu najbliżej.

Gość sabrina 23
ja rodziłam w maju w zdrojach i jak dla mnie koszmar;-( mialam cc i ogolnie wszystko poszlo sprawnie, blizna ladnie sie goi, ale opieka po porodzie i panie z noworodkow pozostawiaja wiele do zyczenia, duzo praktykantek przez co duzo nie idzie się dowiedziec, jak bede rodzila kolejne dziecko na pewno nie w tym szpitalu... na piotra skargi ponoc zalatuje komuna ale opieka przewspaniala i mili lekarze, rodzila tam moja przyjaciolka i jest bardzi zadowolona.

No ja słyszałam, że w Zdrojach atmosfera jest nie tego. Ale dla mnie ważniejsze jest to, żeby opieka nad dzieckiem w razie komplikacji była fachowa.

Jeśli chodzi o fachową opiekę nad noworodkiem w razie komplikacji(czego żadnej nie zyczę) to zdecydowanie Pomorzany.Oddział wyposażony przez WOŚP.

O to tego nie wiedziałam. Ale już jakoś się nastawiłam na te zdroje ewentualnie police. Tam też jest bardzo dobra porodówka, tylko na razie remontowana

Gość 35 t.c. ...
A do której szkoły rodzenia chodzicie?

ja rodziłam na unii. rodziłam wcześniaka więc trochę tam zabawiłam. Przed porodem też dużo leżałam więc powiem tak. patologią ciąży i porodówką byłam zachwycona. Świetni lekarze świetne położne. Połóg- różnie to bywało. Są tam dwa połogi- dla cesarek i innych problemowych i dla tych sn. ten od cesarek beznadziejny. ten zwykły bardzo sobie chwalę. no i jeszcze kwestia opieki nad dzieckiem. jak nic się nie dzieje to nikt nie narzeka. jak zaczynają się problemy- sprzęt super - to też klinika, opieka nad dzieckiem bardzo dobra, robią wszystko co trzeba tylko niektórzy pediatrzy są mało kontaktowi i ciężko rodzicom jest się czegoś dowiedzieć na temat dziecka. Aaaaaaa- i do inkubatora ojciec nie ma dostępu niestety. Ale za to póki dziecko jest w szpitalu matki nie wypisują

ja rodziłam na piotra skargi - 6 lat temu - opieka bardzo dobra, warunki w szpitalu takie sobie, ale i tak polecam

Gość 35 t.c. ...
A co myślicie do Unii Lubelskiej?

Gość naomi83
Nie wiecie czy otworzyli już porodówkę w Policach?

Gość lemonyada
pracuje w sadzie szczecinskim i wiele jest spraw o zakazenia na Pomorzanach, wiele slyszlam negatywnych opinii na temat teog szpitala, tak wiec odradzam ci zdecydowanie POmorzany Ja 3lata temu rodzilam na Unii,choc mieszkam na prawej stronie, zdecydowalam sie na ten szpital z tego powodu , bo lekarz tam moj pracowal i bylam zadowolona z tego szpitala, mianowicie dlatego ze porodowka wypasazona w full wypas sprzet, mila obsluga ,tylko troche gorzej bylo na pologu A ty nic nie slyszalas ze ten szpital w tym roku sie przenosi do Polic?

Gość Natalia_124
Unii nie polecam-Ja zamierzam rodzic na pomorzanach.Słyszałam ze tam najlepiej:)

Ja też na Pomorzanach jednak. Police mają być zamknięte co najmniej do końca października

Gość naomi83
I co Police dalej zamknięte ;( teraz to juz nie wiem gdzie mam począć me dziecie ;(((

Gość penelopa pomponia
Witam. Czy są tu mamy, które rodziły w Policach już po remoncie? Jeśli tak to podzielcie się wrażeniami.

Gość Czarnuuuuuula
Ponawiam temat. Gdzie teraz rodzić najlepiej.

Gość Czarnuuuuuula
czy któraś z Was jest ze Szczecina?