Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzy-krzy

co napisać do dziewczyny? dopiero co ją poznałem

Polecane posty

Gość Krzy-krzy

Witam, potrzebuje podpowiedzi. Wczoraj poznałem fajną dziewczynę, wiem że nie ma nikogo, rozmawialiśmy chwilę i bardzo mi się spodobała i z charakteru i wogle Zdobyłem do niej dziś numer i zastanawiam się co do Niej napisać. I właśnie bym prosił was co mogę napisać do Niej aby rozpocząć jakiś kontakt?

tylko nie pisz jej ze ci sie podoba :) najpierw nawiąż kontakt :) jakikolwiek

Gość I ja cos dopisze...
polec jakims wierszem, jakimis slowami,ktore jej zaimponuja. Poszukaj czegos w necie. Badz romantykiem! Nie zdradzaj swoich uczuc, ale jednoczesnie okaz jej zainteresowanie. Rusz wyobraznia. powodzenia:)

Gość napisz jej tak
hej co porabiasz? może wyskoczymy na piwo bądz rower? albo po prostu na spacer ;)

Gość Krzy-krzy
no ale właśnie co miał bym napisać?

Gość taaaaaak jasne co jeszcze
im mniej jej napiszesz tym bedziez bardziej tajemniczy taki nie odkryty. Zacznij jej sypac wierszem albo czym innym to laska stwierdzi aha następny do kolekcji

Gość I ja cos dopisze...
Nam trudno powiedziec co masz napisac, bo nie wiemy jaka to jest dziewczyna, jaki ma charakter. Czy woli zebys pisal wprost, czy wierszem, czy zebys byl romantykiem czy zwyklym chlipakiem pytajacym-jak sie masz. Sam musisz to wyczuc co bedzie najodpowiedniejsze. Jak bym napisala tak (ale to jestem ja): Czasem chciałbym w gorsze dni Uciec stąd nie mówiac nic .. Tam gdzie jeszcze nie był nikt Poszukać paru lepszych chwil.. Moze chcialabys u mojego boku poszukac rowniez tych lepszych chwil? Zapraszam na spacer... Czy cos takiego.Rusz wyobraznia. Czasami wystarcza zwykle slowa- jak leci, jak samopoczucie i tyle. ;)

Gość Krzy-krzy
no ale ona nie ma mojego nr. myślałem jej coś napisać w stylu. Hej, co słychać. co porabiasz? z tej strony Krzysiek którego wczoraj poznałaś. Coś w tym stylu tylko nie wiem jak to sprecyzować

o stary :) ale nawet jeśli powiemy ci co masz napisać to i tak kiedy się z nią spotkasz to nas nie będzie :D może weź sam coś wymyśl, ewentualnie daj do akceptacji

Gość Krzy-krzy
no mi tylko chodzi abym miał jak jej napisać pierwszego smsa aby rozpocząć a dalej sobie poradzę

Gość napisz jej cos takiego
np. slyszalem, ze uwielbiasz lody czekoladowe!:) - podaj miejsce date i godzine. podpisz sie imieniem albo wymysl jakis oryginalny temat do rozmowy i zapytaj - moze powiesz mi, co o tym myslisz, saczac pysznego drinka? i Twoje imie... pasuje?:)

Gość napisz jej cos takiego
aaa, tam mala poprawka, piszac o drinku, napisz jej nazwe konkretnego napoju! pozniej moze sobie zamowic cos innego, ale zrobisz na niej wrazenie konkretnego faceta:) i koniecznie wymysl fajny temat do rozmowy, nawet, jesli to bedzie glupkowate, to bedzie przynajmniej temat do zartow

Gość Krzy-krzy
może być tak. oceńcie: Hej. jak tam leci u Ciebie? Krzysiek O tak o krótko napisać?

Gość gitarkmarka
Tylko nie "jak tam leci" :o

Hej. jak tam leci u Ciebie? Krzysiek" a ona ci odpisze: no leci raz w miesiącu raz mocniej raz słabiej .... Anka :P

na twoim miejscu nie sililabym sie jeszcze na romantyzm bo nie wiesz na czym stoisz, napisz luzno niezoobowiazujaco a dziewczyna jak bedzie chciala sama podejmie rozmowe i wtedy bedziesz mial pole do popisu bo jak od razu zaczniesz od slodkich tekstow i wierszy a ona nie jest zainteresowana to mozesz sie narazic na smiesznosc. Moze napisz tak jam mowiles ze wczoraj sie poznaliscie numer wyciagnales od kogos tam i pytasz sie co porabia i czy mialaby ochote porobic cos razm :kino , rower, cokolwiek. i daj znac jak poszlo :D

Gość 05031989
Witajcie !!. Błagam was o pomoc !!. Jestem od ok 6 lat sam, nie mogłem nikomu zaufać po wcześniejszych przejściach. Nagle zachodzę do pracy i bomba !, zobaczyłem, poczułem to..., ale nie ważne. Pracuje w szkole (prowadzę niestety zajęcia po za lekcyjne, sportowe), ona będzie uczyć klasy 0-1. Spotkaliśmy się dwa dni z rzędu ponieważ sprzątaliśmy szkołę. Wymieniliśmy kilka słów w ciągu tych dni, jak rozmawialiśmy, uśmiechała się do mnie i po prostu czułem tą pozytywną energię (której nie raz brakuje). Jak rozmailiśmy wyciągnąłem z niej skąd jest i kilka innych informacji :), a przedewszystkim nie uciekała wzrokiem jak patrzyłem jej w oczy a to podobno bardzo ważne ( do tego P. Dyrektor, a moja Szefowa sama zasugerowała że Pan ... jest wolny oraz Pani ... ). Wróciłem do domu komputer, FB trochę czasu ... Jest właśnie i na tym koniec ... Co mam napisać ?? Mam pustkę w głowie :(, przecież nie napiszę cześć imię szukałem Cię 2godz i znalazłem ;/. A niestety wiem że teraz będziemy się mijać bo ja pracuje jeszcze w innej szkole oraz klubie sportowym.