Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia i Daniel

slub po raz 2

Polecane posty

Gość Kasia i Daniel

Drugi raz z tym samym facetem biore ślub. Krótka nasza historia: Spotykalismy sie od podstawowki , w liceum przed maturą urodziłam mu dziecko. Wzielismy slub, Bylsimy razem 4 lata. Zaczelo nam sie nie ukladac ciągle klutnie , sprzeczki. Nie rozmawialismy ze soba normalnie, mimo wszystko ciągle go kochalam. Ale sie rozeszlismy, wzielismy rozdow, Co tydzien na weekendy odwiedzal dziecko.Pewnego dnia kiedy odwiedzil Michałka. BYlo wrecz pieknie... bawilismy sie razem smialsimy sie wyglupialismy bylo jak dawniej bylam ten jeden dzien najszczelsiwsza moja milosc do niego w ogole nie wygasla. Od tamtego dnia kiedy bylo idealnie przydzodił 3 razy w tyg. (rowniez bylo idealnie) po miesiącu zaczal codziennie. Raz kiedy dziecko wczesniej usnelo on jeszcze zostal. Wypil lampke wina i nie mial jak wrocic . Zostal na noc. Spał w mojej sypialni a ja w salonie. Nie moglam zasnać poszlam do kuchni on ten po paru min przyszedl duzo rozmawialmsi powiedzial ze mnie nadal kocha i ze nie wie czemu tak sie mniedzy nami zepsulo. Usial blizej mnie, delikatnie obiał. potem zaczal mnie calowac. Wyladowalismy razem w sypialni . I tak bylo codziennie. Po dwoch miesiacah od tamtego zdarzenia zamieszkal u mnie idelanie nam sie ukladalu . Dokaldnie kiedy minal rok od zdarzenia w sypialni poprosil mnie o ręke. Slub i przyjecie dla rodzinny oraz przyjaciol ma sie odbyc pod 25 wrzesnia...nie mam zielonego pojecia jak sie ubrac. Jaka sukienka buty, fryzura. Dziewczyny prosze o pomoc ! pozdrawiam Kasia ( rozeszlismy sie na niecale 3 lata , przez ten czas ja nie mialam zadnego męzczysny on mial jedna kobiete ale to potrwalo u nirgo tylko miesiac )

Gość Kasia i Daniel
Prosze doradzcie mi cs

Gość no taktaktak
on mial jedna babke hahahahahahahaha ale sie usmialam

Gość kasia i Daniel
No wiesz jezeli sie kocha jedna osoba i teksni za nią to troche trudno miec inną kobiete. A gdyby to byla Twoja milosc to bys sie smiala ze mial tylko jedna czy co? Dziewczyny doradzcie mi glownie co do sukienki ;D proszę

Gość perfectblue
prowokacja :P

Gość etve v
a teraz zadaj sobi pytanie... czy ubranie jest taki ważne?:) czy wazne w czym wystąpicie po raz drugi? w waszym przypadku to mało istotne, kup jakąs sukienke ecru, elegancką, nie przesadzoną, może być w kolano, normalnie tak!eleganckie buty, bez welony, łądnie upięte włosy Wazniejsze aby wam się udało, teraz już na pewno i do końca życia :) czyz nie tak?? POWODZENIA z całego serca życze choc was nie znam

Gość etve ma racje
ja tez na drugi slub ubrałam ładna suknie ecru,bez welonu oczywiscie,mały bukiecik kwiatow ,ładnie spiete włosy i było slicznie zycze wam wszystkiego dobrego no taktaktak nie kazdy musi sie pieprzyc z kim popadnie,moze akurat on był jej wierny

Gość kubek w ciapki
ale fajna ta Wasza historia.... :-) Sukienkę i inne dodatki wybierz takie jakie Ci się podobają, możesz mieć długą suknię; fryzura: jeśli masz długie włosy to upiąć można na wiele sposobów - pójdź do fryzjkera na próbne uczesanie, powinna Ci doradzić w jakiej fryzurze będzie Ci najlepiej. A buty to dobierzesz jak będziesz miała sukienkę. powodzenia... :-) :-)