Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos z okolicy

Poród w Siedlcach

Polecane posty

Gość gość
Juz się skończył. Jedt naprawdę super. Porodowka pojedyncze sale to samo na poloznictwie. Polecam wojewodzki

Gość gość
Też polecam wojewódzki! Rodziłam 3tygodnie temu. Poród trochę trwał ale dlatego że nie godziłam się na oksytocyne, chciałam żeby wszystko przebiegało naturalnie. Bardzo pomogła mi wanna w sali lato i gaz.Położne super, pomocne. Po porodzie miałam pojedyńczą sale z własną łazienka!

Gość gość
A co należało by że sobą zabrać do wojewódzkiego ?

Gość Monika Zet
Cześć! Ja też z Wojewódzkiego. Ja niestety na wannę się nie załapałem bo była zajęta ale miałam prysznic, piłkę. Później jak juz zaczely sie bardzo mocne skurcze dali mi znieczulenie do kręgosłupa. Ogolnie polecam, pierwsze rodziłam w Miejskim i mam gorsze wspomnienia. Jeśli chodzi o to co zabrać to jest napisane na ich stronie.

Gość gość
a ja mam całkiem dobre wspomnienia z miejskiego, polozne super, bardzo pomocne przy dziecku, miałam cc po 10 godz porodu, dali mi odpocząć po cc, przynosili dziecko tylko na karmienie

Gość Łapinska
Ostrzegam nie rodzcie w miejskim w Siedlcach! Ledwo uszłam z życiem po cesarce w tym szpitalu. Szpital nie miał procedury zastrzyków przeciwzakrzepowych ani wczesnej pionizacji w efekcie dostałam zalrzepicy żył glebokich ( ponoć maja teraz wprowdzić bo pewnie boją się sądu). Nie wzieli pod uwage wyników badań krwi ( gdzie ewidentnie dzień przed oparcja krew była bardziej gęsta)!!!! Personel lekarski nenatologi tragedia ( głoszą mit diety kobiet karmiących że nie wolno cytrusów bananów itd.) Prysznice brudne niekomfortowe. Lożka okropne. Jeśli chcesz sobie zafunodować tragiczne wspomnienia na całe życie to polecam ten szpital.( takich ,, mundrych specow ze świecą szukać) Jak by tego bylo mało nikt nie reagował na zgłaszane przez mnie dolegliwości!