Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matasahari

Już nigdy się nie zakocham - dałam się zmanipulować bydlakowi.

Polecane posty

Gość matasahari

Ale jestem kretynką. Dałam się zmanipulować i upokorzyć komuś komu ufałam ponad wszystko. Zdradzał mnie na moich oczach, mówił o niej w samych superlatywach a ja nic nie zrobiłam. A jeszcze póżniej za nim płakałam. Jak można być takim draniem i jak mozna być taką ślepą kretynką? Nie mogę w to uwierzyć, że ktoś komu ufałam tak mnie sponiewierał. Ktoś kto mówił jak bardzo mocno kocha, ktoś kto dał mi tyle bym mogła w niego wierzyć i ufać. Pozwoliłam się sama sponiewierać. Jestem głupia a on nic niewartym bydlakiem. Skąd się biorą tacy bydlacy, którzy nie szanują czyichś uczuć? Ani nie ma usprawiedliwienia na moją naiwność ani na jego prostactwo.

Gość matasahari
Oj, nie mój drogi. Nie dam się już wiecej wykorzystać i porzucić.

Nigdy nie mów nigdy. Popłaczesz, przeżyjesz swoje. Po pewnym czasie, krótszym lub dłuższym zapomnisz. Znów się zakochasz i będziesz szczęśliwa. Ale za to bogatsza w nowe doświadczenia, mądrzejsza i mniej naiwna :) Co zaprocentuje na przyszłość :)

"Skąd się biorą tacy bydlacy" Pytanie źle zadane. Należy zapytać, skąd się biorą takie łatwowierne idiotki, które dają sobą manipulować i na konieć jeszcze tęsknią za swoim upokorzycielem ;)

Gość bojabojaboja
Wyciągnij wnioski, daj sobie czas, żeby wszystko przemyśleć i ułożyć w głowie tak jak trzeba, dać zagoić się ranom. I wtedy mądrzejsza w to doswiadczenie zostawiwszy to za sobą będziesz mogła dalej szukać szczęścia;)