Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamapytanie

Pytanie do doświadczonch mam

Polecane posty

Gość mamamapytanie

Witam Mam prawie 9 miesięcznego synka, a od kilku dni chodzi "mi/ nam" po głowie czy nie powiększyć rodziny. Chciałabym urodzić w podobnym terminie co synka, czyli w okolicach listopada. Jak myślicie- czy narodziny dziecka a bunt 2 latka ( synek miałby wtedy 2 lata) to dobry okres. Czy lepiej się wstrzymać i poczekać do trzecich urodzin? PS. Do zgryźliwych użytkowników forum - TAK, chcemy "zapalanować" narodziny dziecka.

Witam, wiesz jak to jest jak człowiek usilnie chce dzidziusia to akurat nie może zajść a jak już nie planujesz to akurat wtedy ci się udaje, tak było w moim przypadku, ale odpowiadając na Twe pytanie wydaje mi się,że nie powinno być konfliktu między dzieciaczkami, nie każdy przechodzi ostry bunt, wiem z moich dzieci,że syn wcale go nie przechodził a u córeczki trwał jakiś tydzien. Zyczę powodzenia i udanych starań :))

Między moimi są 3 lata róznicy.Chcieliśmy 2 lata,ale niestety nie udało sie.Dla mnie osobiście 3 lata to za dużo.

Gość mamamapytanie
Dziękuję za odpowiedź. Faktycznie wszystkiego zaplanować się nie da, ale dobrze jest się do pewnych spraw przygotować :) Określić się i swój cel- potem do tego dążyć :)