Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

9891

Wygodne podpaski

Polecane posty

Gość fujjjjjjj
nie ma wygodnych podpasek :O: brrrrrrrrrr obrzydlistwo tampony!!! kobieto, tampony!!!!!

Gość podpaska
ja nie lubię tamponów

Gość podpaska
tampony są nie wygodne

Gość sdxfc
ja nie moge tamponow uzywac. always sa do niczego :O

Też nie używam tamponów, ale nie dla tego że nie wolno tylko po prostu nie zdrowo, bo może powstać groźna choroba,ale to w zależności od tego jak dbasz o higienę, tampon należy zmieniać co 1h by nie powstało żadne zapalenie. Co do podpasek to da się przyzwyczaić osobiście używam always http://www.superkoszyk.pl/search.php?text=podpaski

Gość digidigidi
ja używam podpasek firmy Bella- Perfecta Blue Extra Softplait 2 mm

Gość cleo milk
co to za bzdura, ze tamponow nie wolno uzywac albo ze trzeba je zmieniac co godzine?? matko kochana jezeli ktos ma i dywidualne przeciwskazania zeby uzywac tamopony albo musi je co godzine zmienac to ok ale nie piszcie tego jako ogolna regule ja zmieniam tamony w zaleznosci od intensywnosci krwawienia co 3-4 czasem co 5 h, nie uzywam ich tez permanentnie podczas okresu, jedynie w chwilach gdy chce miec mega komfort wiec o zadnych zapaleniach nie ma mowy wystarczy dbac o higiene a nie wypisywac bzdur!! co do podpasek ja tylko i wylacznie uzywam always

Gość arramandda
Tez nie uzywam tamponów, bo po prostu nie mogę, mam skłonnosci do zapaleń, podrażnień itp., a takie "rzeczy" temu sprzyjają :O Kiedyś, jak byłam nastolatką uzywałam Libresse, a teraz - tylko Always

Gość lata trzydzieste
Tamponów nie powinno się stosować ze względu na wzrost zagrożenia zachorowania na grzybicę - nawet przy prawidłowym ich stosowaniu (wilgoć i brak dostępu powietrza). Ja używam podpasek BELLAPerfecta Green Air. Niestety wprowadzili nową powłokę, która kompletnie mi nie odpowiada, rozkleja się! Czy możecie polecić jakieś inne, które posiadają taką siateczkową powłokę jaką Bela miała do niedawna?