Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinka000

Temp. jako wczesny objaw ciąży????

Polecane posty

Gość Karinka000

Witam! Staram się z naeżecoznym o dzidziusia, pierwszy cykl dopiero, ale wiem, że niekorym się udaje. Jestem 3 dni przed spodziewaną miesiączką, mam regularne 28dniowe cykle. Brzuch pobolewa mnie w dolnych partiach chociaż nigdy nie bolal mnie przed miesiączką, a dopiero gdy ją dostałam i zdałam sobie z tego sprawę hehe. Drugim objawem to zawroty głowy - dziś w nocy katastrofalne - zbudzilam sie a w głowie jak bym pralkę miała i ostatnia rzecz - najwazniejsza - temperatura: Od wczoraj mierze sobie temperaturę i mam powyżej 36.8, teraz mam nawet 37.1 (mierzone pod pachą) i słyszałam, że to też może świadczyć o ciąży. Ogolnie jestem zdrowa, nie mam nawet kataru więc skąd ta gorączka. Poza tym jestem tylko senna od jakis 4 dni non stop. Jak ktoś ma jakieś pojęcie na powyższe dylematy proszę o rady kobitki! Buźka! PS Test robiłam 14go i wyszedł negatywny (test z apteki)

Gość naunja
NIE MIERZYMY TEMPERATURY POD PACHĄ!!!!!!! temp. mierzymy pod językiem, w pochwie lub w odbycie, codziennie rano o tej samej godz. przed wstaniem z łóżka max do godz 8:00 !!!!!! mierzymy ją od samego początku cyklu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość testu nie robi się
przed spodziewaną miesiączką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!