Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podła 19l.

Zrobiłam to z chłopakiem mojej przyjaciółki...

Polecane posty

Gość Podła 19l.

Czuje sie z tym podle... nie wiem do kogo mam się zwrócić o pomoc...

Gość ja ci po wiem
porozmawiaj z przyjaciolka, zrozumie, sama z nim to robi

Gość hs6
kiedys przyjaciolka mojej zony chciala to zrobic ze mnom..to stara jak swiat prawidlowosc uleglas jej ale to jego wina ze sie zgodzil ty nie masz zadnej nie zdradzilas zwiazku bo nie jestes w zwiazku z twoja przyjac chyba ze jestescie lesbijkami i sie myle

Gość to może i ze mną...
byś to zrobiła?

Zdarza się każdemu, jeśli powiesz to koleżance to jest ryzyko że ich związek padnie trupem... Na twoim miejscu dał bym im spokój i zwierzył się jakiejś dobrej koleżance żeby zrzucić to z siebie i zapomnieć ;) Ty hs6 filozofie z koziej wulki, pisze się "ze mną", a nie "ze mnom"

Gość wymiotlo wszystko
[zgłoś do usunięcia] ja ci po wiem porozmawiaj z przyjaciolka, zrozumie, sama z nim to robi ' buhahahaha :D :D :D

Gość hs6
spodnie - skoro mnie poprawiłeś ...dał bym się pisze razem "dałbym" :-) co ci się nie podoba w mojej odpowiedzi do podłej ?

Gość A było warto

Gość Podła 19l.
...Tak było warto :D

Gość hs6
znam to zrobisz to znowu

"Zdarza się każdemu" :O Nie każdy jest zdradliwą suczą :classic_cool: pomocy dla kurewek nie ma, powiedz przyjaciółce (hahaha), żeby nie była z tym palantem, tyle możesz dla niej zrobić. A potem powieś się na klamce.

nie tza bylo sie pierdolic!!!a nie teraz wylewasz swoje zale:( jaka z ciebie przyjaciolka co puszcza sie z chlopakiem znajomej

Gość hs6
kazda by sie "puscila" jakby chlopak byl odpowiednio przystojny kasiasty i zainteresowany a ze chlopak przyjaciolki to dodatkowy afrodyzjak ale juz mowilem to jego wina bo to on jest w zwiazku ktory zdradzil

Gość Podła 19l.
nie będę się wieszała o skoku też nie myślę. Mam jeszcze inne koleżanki, które chodzą z naprawdę fajnymi chłopakami a że faceci to idioci i lecą na łatwiznę to sobie ich też zaliczę. A co żyje się tylko raz.

"kazda by sie "puscila" jakby chlopak byl odpowiednio przystojny kasiasty i zainteresowany a ze chlopak przyjaciolki to dodatkowy afrodyzjak" Zapewniam Cię, że nie. Wystarczy kręgosłup moralny ... "ale juz mowilem to jego wina bo to on jest w zwiazku ktory zdradzil" Z tym się zgodzę (ale PO CZĘŚCI, bo do tanga trzeba dwojga).

to po jaki huj piszesz ze czujesz sie podle...wystaw dupsko i niech cie walą na zmiane szybciej ich zaliczysz :D :D :D

Gość Podła 19l.
bo jest mi smutno i mam wyrzuty sumienia.

Gość a mówią że to faceci
zdradzają.

Gość Podła 19l.
jest to bardzo męczące. nie wiem co ja mam takiego w sobie ale przyciągam do siebie tych właśnie już zajętych.

Gość hs6
ja tak mam z kobietami :-) , i mozemy byc albo skurwielami albo niekorzystajacymi gdzie najprawdopob inni by skorzystali

Chyba bym zabiła faceta... a przynajmniej przykleiła mu ptaka kropelką do brzucha... albo lepiej do jajek. Nie wiem jak postąpiłabym z przyjaciółką.. chyba zerwałabym znajomość.

Gość hmmhmmmhmmmm
co sie dzieje z tym swiatem ze juz 19-latki wspolrzyja i zdradzaja