Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxxxxxxxxxCcccc

Jakie jest ryzyko

Polecane posty

Gość XxxxxxxxxxCcccc

Jakie jest ryzyko zajscia w ciaze jak kochalam sie z moim chlopakiem w 11 dzien cyklu ... Cykl mam w miare regularny trwa on 28 -30 dni

Gość XxxxxxxxxxCcccc
Dodam jeszczee ze kochalismy sie z prezerwatywa

Gość hs6
Niezależnie od dnia cyklu, jeśli kochasz się z prezerwatywą nie możesz zajść w ciążę o ile prezerwatywa nie pęknie, nie zsunie się itd. Prezerwatywa nie przepuszcza spermy, więc niemożliwe jest zapłodnienie.

Gość XxxxxxxxxxCcccc
Truskawkowa prezerwatywe mielismy, uwielbiam ja rzuc po az zawartosc ze srodka eksploduje spermicznym smakiem i aromatem :)

Gość hs6
Co ja kurwa pierdolę ??

Gość zołzaaaa
Jak uzbieracie 50 pkt. to wtedy przychodzi pan Zdzisław i wielką knagą rucha Was w dupę. A ja to uwielbiam i zawsze z niecierpliwością oczekuję wizyt pana Zdzisława 🖐️

Gość o ile tej prezerwatywy
twój partner nie miał założonej na palec wskazujący to żadna. No chyba że miał założoną na penisa i podczas stosunku pękła to wtedy masz kłopot. Ile ty masz lat ze nie potrafisz przeczytać instrukcji na opakowaniu? Jeśli po stosunku prezerwatywa jest cała to ciąży nie będzie no chyba że gumka zostanie założona na penisa już po wytrysku do pochwy.... np jako dekoracja penisa