Gość fumka29 Napisano Sierpień 17, 2009 Witam Mam strasznie tłusta cere.Po umycie kilka minut i musze przecierac twarz husteczkami. Po noc to juz sam sie czasem śmieje ze moge naleśniki smażyc, tak jest tlusta. Najwieksza moja zmora sa wągry na nosie, policzkach, brodze a postatnio nawet policzki.Raz w tyg robie parowki z rumianku i maltretuje sie, przez pewien czas chodzilam regularnie do kosmetyczki, raz w miesiecu na oczyszczanie, niestety nawet oczyszczanie w gabinecie wystarcza na tydzien i znów to samo. Jestem osoba zadbana, ale czesto wstydze sie mojej cery, mam wrazenie ze jak ktos na mnie patzry to mysli "brudaska" a tak wcale nie jest...kazdego dnia siedze przed lustrem i cos wyciskam. Nie pomogly tez dluzsze odstepy oczyszczania...czy miesiac, czy tydz czy 2 miesiace zawsze wygladam tak samo. Drogie kolezanki znacie jakis sposob na to paskudztwo? Nie pomaga oczyszczanie mechaniczne, microdermabrazja oraz inne specyfiki POMOCY MAM JUZ 29 LAT A WCIAZ WALCZE BEZSKUTECZNIE !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach