Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek_delight

jak nosić pierścionek na stopę?????????

Polecane posty

Gość Ale ty jesteś Głupia
Co,,/> chcesz nosić pierścionek na palcu chyba Cię Coś... najlepiej na przed ostatni a nie środkowy nieuku patętowy ( bujaj się ) Nie lepiej zapytać się Rddd :) Pozdro!!

Gość ło matko jedyna
se spróbuj, jak ci wygodnie, mozesz i na czubku nosić, jak lubisz :o

Gość na srodku palca nosze
tak jak na zdjeciu

widzę, że ludzie tu jak zwykle mili... ekhm... pytam, bo nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, czy jest jakiś określony sposób noszenia. kto pyta nie błądzi. ale tu wszyscy wszystko wiedzą najlepiej a jak ktoś o coś spyta to od razu wyzywają... polska mentalność...

Gość ale ty jesteś głupia -sory
No wiem oco Ci Chodzi, ale ja np.nie lubie nosić pierścionków na Nodze Fuujj!! chyba,że jakiś pożądnie drogi jak np.mój srebrzysty Colinn Redd White z nowej kolekcji oto link mniejwięcej taki : http://bizuteria.pomorze.pl/serwisaukcyjny/epcm027.jpg Ps.....Nie był zabardzo Tani :) ale ! raz się żyje he

Gość slicznie wygladaja pierscionki
na stopie ;) tak jak bransoletki na nodze ;) nosi sie zazwyczaj na srodku palca

Gość ale ty jesteś głupia-Sory
dodaj komęta mojej kumpeli o...Owczarkach Niemieckich w 2-linkach bo przysłała mi prośbę ( żebym rozesłała to kilku osobom wiedzących o co kaman's ) :) Oto moja mała prośba w imieniu Natali pozdrawiam : Ania :) z Warszawy !!

Gość ale ty jestes głupia-Soryyy
Sory za tamto no wież ja nowe wiadomości pisze o tak z nudów niezdawając sobie sprawy czy Cię Cię to wkurza czy nie No wież prawa natury wybaczysz w imieniu : Kafeterii bo mam dwa Forum też podobne ale inne..żeczy się piszę i czyta jeśli chcesz mogę Ci podać stronę www...żebyś się zalogowała (jeśli chcesz ) :)