Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdffdfdfdfddffdfd

kto z was łykał tabletki z beta karotenem??? Dawały jakies efekty???????????????

Polecane posty

na necie jest pelno takich dyskusji ale sa one dosc stare, byc moze na rynek zostały wprowadzone jakies nowe produkty... nie chodzi mi o to, aby tabletki same mnie opaliły, ale zeby pomogły złapac mojej bardzo bladej skórze łatwiej opalenizne na słoneczku...

Gość Artefakt_Diabła
pomagaja...troche

Gość fggfgffg
właśnie chodzi mi o to, abyscie na podstawu własnych doswiadczen polecili/odradzli mi jakies :D

Gość brałam.....brałam
firma nie ma znalecznia ja kupowałam najtańsze w aptece. idz powiedz że chcesz betakaroten dają ci pełno do wyboru. Pomaga. Nabrałam kolorów i opalenizna się dłużej trzyma oraz szybciej się opalam (nawet bardzo szybko aż w szoku byłam) i się ani razu nie spaliłam!!!! A mam bardzo jasną karnację zazwyczaj.

bo chodzi mi o to, że jak się opalę to łatwiej będzie mi wyrwać jakiegoś sponsora ;)

podszyw.... :o brałam - a ile na słoncu siedziałas gdy brałas te tabletki?? bo ja dzisiaj nogi tylko opalałam przez godizine ale to w godiznach 11-12 czyli mocnego słonca i powinno mnie złapać a tu kiszka... i po jakim czasie od ich brania zauważylas efekty>??? na innych forach pisali ze sie staje od tego czasem zółtym tylko, od tych tabletek... ;/ :o

Gość brałam.....brałam
no słuchaj! Ja siedziałam 5 godzin około na plaży przy jeziorze jeden raz i jestem do dziś opalona, a to było na początku wakacji. Tylko żeby ten beta cartoen zaczął działać trzeba go troche przed opalaniem brać. Ja biorę od lutego już. Po około miesiącu nabrałam kolor.

Gość brałam.....brałam
nieeee nie zółta tylko jakaś taka mniej blada sie zrobiłam... rumiana ;)

Gość gfgfgfggfgg
a od samych tabletek???? nic na słoncu??? :D na pewno??? :) bo nie chce bardzo niszczyc skóry siedzeniem na sloncu...