Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zenon z Kobyłki

Jednak nie wszystko w krajach Arabskich jest złe.

Polecane posty

Taki np. stosunek do kobiet. Podręcznikowy przykład jak powinno się traktować te istoty, które w obliczu wolności zachowują się jak dziki we mgle, tumanieją i głupieją :o A tak, kraje Arabaskie, coby nie mówić, najbogatsze kraje świata już dowiodły, że kobiety powinny mieć specjalne traktowanie. I tak - za domniemaną zdradę lub nawet podejrzenie splamienia honoru rodziny, takiej niewiernej grozi kara śmierci. Oczywiście wykonawca tej kary może liczyć na łagodne traktowanie, bo sędzia wie o co chodzi :) - bezwzględne posłuszeństwo wobec istot mądrzejszych i bardziej rozwiniętych, czyli mężczyzn. I wiele innych ciekawych rozwiązan, które myślę moglibyśmy z powodzeniem zaszczepić na gruncie krajów tzw zachodnich :) Perełką jawi się tutaj taki np. Afganistan. Zdawało by sie kraj ogarnięty wojną, ale jednak bardzo światłych władców. Otóż kraj ten niedawno uchwalił ustawę, wg której kobiety będa mogły wychodzić z domu tylko za zgodą męża lub ojca :) Od męzczyzny też będzie zależało, czy pozwoli żonie/córce iść do lekarza :) Wręcz rewolucyjnym pomysłem wydaje się zapis ustawowy mówiący o tym, że kobieta nie może odmówić mężczyźnie sexu :) Doprawdy rozwiązanie na miarę nagrody Nobla :) Może przyjdą takie czasy i u nas :(

Gość No kobieta ..
Nie wiem czy przyjda takie czasy u nas, ale wiem na pewno, że przyjdzie taki czas że i tobie śmierć zaglądnie w oczy jak każdemu człowiekowi i wtedy dopiero życie przeleci ci przed oczami i postawisz sobie pytanie "Czy aby na pewno byłem w porządku wobec innych ludzi i wobec siebie. Chyba jednak nie." A wtedy dopiero może byc płacz i zgrzytanie zębów. Oby wtedy jakas dobra kobieta pomodliła się za ciebie.

ale ty bajki opowiadasz.smiać mi sie chce. Akurat tak sie życie skada,ze jestem bardzo często w krajach arabskich ( szczególnie Egypt) wżyłam się,ze tak powiem w to społeczenstwo i muszę cię tu bardzo zdziwić,ze kobiety sa tam traktowane normalnie,a nawet z większym szacunkiem niz np w PL .Te sterotypy które tutaj podajesz mozna już włożyć między bajki,na szczęscie

Gość No kobieta ..
Wszystko jest śmieszne dopóki człowiek jest młody i zdrowy, ale wszystko co dobre szybko się kończy kolego. Teraz się śmiejesz ale nie zawsze tak będzie.

Oczywiscie ze nie wszedzie jest źle:P Nie pamietam teraz jak sie nazywa ten kraj, co to kiedys bylo tak glosno ze taki super- zero podatkow, mozna pojsc do jakiegos tam typka, co to strasznie bogaty jest i poprosic o kase np na leczenie i on czesto daje:)

>> Teraz się śmiejesz ale nie zawsze tak będzie. Niby dlaczego?? Nie filozofuj, życie jest proste. Jak umre to i tak wszystko będzie mi zwisało 🖐️

>> jaka cisza?? zaden facet nie bedzie mnie uciszal i widzisz, tu własnie jest problem. Gdybyśmy byli np. w Dubaju albo Rijadzie, a nie w Warszawie, to za takie zwrócenie się do mężczyzny dostałabyś kkarę 100 batów :o Doceń, że jestem dla ciebie dobry i tylko ci pogrożę :classic_cool:

buahhahahhahhaa kiedys ktos tez mi kazal przyniesc piwo i dostal ladna odp na s podpowiem ze konczy sie aj

:-o duren z Ciebie ale przypomniales mi o piwie goraco jest to sie napije

Gość No kobieta
"Jak umre to i tak wszystko będzie mi zwisało" A to tego to nigdy nie możesz być pewien, jeśli nie doszedłes jeszcze do momentu śmierci. A jeśli jesteś pewnien, pewien nienanego to to znaczy że albo uważasz się za nadczłowieka albo jesteś szalony lub głupi. "Gdybyśmy byli np. w Dubaju albo Rijadzie, a nie w Warszawie, to za takie zwrócenie się do mężczyzny dostałabyś kkarę 100 batów " To wyjedź do Dubaju lub Rijadu i nigdy nie wracaj. Ale domyślam się że jesteś zbyt tchórzliwy na to, ale marzenia nic nie kosztują. A swoja drogą ciekawe. Nie tchórzysz przed śmiercia ale przed wyjazdem do krajów Arabskich już tak. No ale tam mamusia nie ugotuje, nie wypierze skarpetek, nie pogłaszcze po głowie.

>> No ale tam mamusia nie ugotuje, nie wypierze skarpetek, nie pogłaszcze po głowie. blablabla :o próby jazdy na ambicji spływają po mnie jak krew po skroniach kamienowanych niewiernych 🖐️

hmm ale wyznanie dosc niesmaczne:-O zawsze sobie z moja kolezanka wyobrazamy naszego kolege pedzia w akcji i obrzydzamy sie wzajemnie opisujac to:-O

>> zawsze sobie z moja kolezanka wyobrazamy naszego kolege pedzia w akcji i obrzydzamy sie wzajemnie opisujac to Współczuje ci obracac sie w środowisku dewiantów sexualnych :o

tak sie kurwa z nim obracam ze widzialam go chyba rok temu zreszta mnie nie interesuje co kto z kim robi w lozku:) wazne jaki ma charakter ale on ma beznadziejny akurat:)

Zenek no tak Egypt jest naprawde bardziej ucywilizowany niż pozostałe typu Afganistan czy nawet Jemen...Racja,tu się zgadzam