Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzebze

Czy kobieta może skorzystać z usług prostytutki?

Polecane posty

Gość bzebze

Czy kobieta może pójść na prostytutkę? Lub zamówić do domu? Czy któraś z was miała takie doświadczenia? Problem w tym, ze mam faceta i wole aby sie nie dowiedział. Moje pragnienie seksu z kobietą jest coraz silniejsze i czuje, że nie dam rady nigdy nie sprawdzić jak to jest...

Gość dadatttttttt
sa biseksualistki, nie powinno byc problemu ze znalezieniem, ale skoro jestes laska, to lepiej sie umow przez net z lesbijka, tez nie powinno byc problemu ze znalezieniem :P

Gość dadattt
bo po co ci jakies chorubsko? :P

Gość bzebze
po prostu wydaje mi sie ze prostytutka jako osoba ktorej seks jest zawodem, poprowadzi spotkanie szybko i profesjonalnie. a jakbym umówiła sie przez neta, to wiecie jak to jest. Taka umówiona osoba chce sie troche poznac, potrzeba jej czasu do relaksu itd. Do tego latwo trafic na amatorke lub po prostu dziewczynie ktora kompletnie nie umie wykonac minety.... Ja nie chce gadac, poznawac sie itd bo dla mnie to wszystko i tak jest bardzo niezręczne.

Gość bzebze
miała któraś taką przygodę? albo chociaz z umówioną przez internet panią?

Gość Sziaa
Prostytutki mają 'przyklejony uśmiech' prześpi się z tobą i co z tego jak tak naprawdę będzie się tobą brzydzic... :] znajdć normalną szaloną dziewczyne na jakimś czacie albo w jakiś ogłoszeniach ero...

Gość bzebze
czemu miałaby się brzydzic? Ja jestem atrakcyjną kobietą...zadbaną, czystą..

Gość bzebze
do tego milosniczka natury- nigdy sie nie gole, moje majtki juz ledwo mieszcza chaszcze w kroku