Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość C-I-A-C-H-O

Humor erotyczny seks dowcipy

Polecane posty

Gość zgrabne nogi
Idzie czerwony kapturek przez las,nagle z krzaków wyskakauje wilk -zboczeniec i mówi do kapturka: Teraz czerwony kapturku pocałuję Cię w takie miejsce,w które Cię jeszcze nikt w życiu nie całował! A Czerwony Kapturek, popatrzył na wilka z politowaniem i powiedział: Chyba kurwa w koszyk!

Gość zgrabne nogi
Idą trzy tampony przez las i śpiewają: Było nas trzech,w każdym z nas inna krew...

Gość wariatekk23
Stoją 2 blondynki na balkonie,jedna mówi do drugiej O mój Mietek wraca do domu z bukietem róz,będze musiała dać mu dupy,a druga na to- A nie macie wazonu?

ten zasłyszałam niedawno Młoda żonka miała dosyć że je mąż często wychodził z kolegami na piwo i wracał do domu pijany. Prosiła, groziła ale nic nie skutkowało, rozmawiała o tym z koleżanką która doradziła jej po następnej popijawie włożyć mężowi prezerwatywę w tyłek. Kiedy kolejny raz mąż wrócił pijany w cztery dupy do domu żona go rozebrała, położyła na kanapie i włożyła mu prezerwatywę w tyłek. Rano wstaje i zastaje męża w kuchni nerwowo palącego papierosy. - kochanie jak udało się wczorajsze spotkanie z kolegami - Ja nie mam kolegów!

Gość wariatekk23
Stoi wkurzony facet w łazience i wyrywa sobie włosy łonowe,rzucając nimi na prawo i lewo.Wchodzi żona do łazienki, Kochanie co ty robisz? Mąż na to: Niechce kutas stać to nie będzie leżał na miękkim. Pewna kobieta spowiadając się mówi do księdza: Prosze księdza siedem razy zdradziłam męża Oj piekło córko piekło-odpowiada ksiądz Nie piekło ino swędziało

Gość wariatekk23
Przychodzi chlopak do szkoły i mówi swoim kolegą Byłem u dziewczyny I co i co? Waliłem caaaaałą noc Oo! i nikt mi nie otworzył

Gość wariatekk23
Po upojnej nocy ze słonicą mrówek ledwo żywy kładzie się pod drzewem.podchodzi do niego kolega: coś taki wypompkowany? Tak to jest gdy chce się dogodzić ukochanej: buzi,dupci,buzi,dupci a kilometry lecą.

podbijam, dowcip najlepiej pokazać:) Papa smerf wymyślił eliksir na powiększanie członka, po jego wypiciu wystarczy pstryknąć palcami i pała powiększa się o metr. Zawołał więc smerfetke aby pokazać jej swoj wynalazek. -Smerfetko!! Chodz zobaczysz moj wynalazek. -A co to takiego? -Eliksir na powiekszanie pałki, wypije go pstrykne w palce i mały urośnie mi 1 metr -Nie wierze!! Musisz pokazać Papa smerf wypił eliksir i pała urosła o metr -O mój boze powiedziala smerfetka, i za czela uciekac - A co ja Cie będe gonił :P - powiedział papa smerf pstrykając w palce :D Trzeba to pokazać, inaczej nie ma efektu

Gość nata83
Anię przeleciał strach... TURBODYMOMEN zawstydził Strach... przeleciał Anię 2 razy:)

Gość Śmieszek pospolity
Najlepszy oral ? Kobieta bierze żołędzia do buzi a napletek naciąga sobie na głowę!!! Uczucie przyjemności jest jeszcze większe , jeżeli kobieta robi sobie fryzurę i ma włosy zakręcone na duuużych wałkach, bierze żołędzia do buzi i naciąga na głowę z wałkami napletek!!!ha,ha,ha

Gość net-ka
W jednym przedziale jadą mężczyzna i kobieta, sami, trasa długa. Facet czyta gazetę, a kobieta - to się na siedzeniu powierci, a to oczami pomruga, a to westchnie... Facet - siedzi jak skała. W końcu, po godzinie, babka nie wytrzymuje: - Panie, pan jesteś mężczyzna, czy nie? Już godzinę pana kokietuję, a pan na mnie uwagi nie zwraca! Powiem wprost: zajmijmy się seksem! - Zawsze mówiłem - odparł facet odkładając spokojnie gazetę na bok - że lepiej godzinę przeczekać niż trzy godziny namawiać. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Gra wstępna jest bez sensu. To tak, jakby trąbić przez 15 minut przed wjazdem do garażu. >>>>>>>>>>>> Jaka powinna być idealna kobieta? - Porządna i wstydliwa. - A dlaczego?! - Żeby się porządnie rżnąć i wstydzić się odmówić. >>>>>>>>>>>> Penis jest jak pies: - plącze się miedzy nogami, - lubi, jak się go głaszcze, - cieszy się razem z panem.

Gość sandralove
Co czarny facet robi z Polką? Wciska jej ciemnotę.

Gość gość
- A co biały robi z czarną? - Wali w ciemno!

Gość rafciu
Trolle (2016) dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Trolle_2016 „Trolle” to animowany film przygodowy ze studia DreamWorks Animation, w którym powstały takie przeboje jak „Shrek”, „Madagaskar”, „Kot w butach” czy „Pingwiny z Madagaskaru”. Tytułowe Trolle to wesołe, rozśpiewane i bajecznie kolorowe stworki. Żyją w równie kolorowym lesie, niewiele wiedzą o otaczającym ich świecie i cieszą się każdą chwilą. Szczególnym entuzjazmem wyróżnia się Poppy, której beztroska i radość udziela się wszystkim dookoła. Wyjątkiem jest Mruk, odludek, który uważa, że wszystkim Trollom grozi wielkie niebezpieczeństwo. Jego przepowiednie sprawdzają się, gdy drogę do wioski odnajdują Bergeni, odwieczni wrogowie Trolli, którzy porywają najlepszych przyjaciół Poppy. Poppy postanawia ich ratować. Z trudem namawia Mruka, by jej pomógł i oboje wyruszają do miasta Bergenów, by uratować porwanych przyjaciół. Humorem, tańcem i śpiewem Trolle zwyciężają Bergenów i wszystko dobrze się kończy. Poppy i Mruk odnajdują przyjaciół i powracają do wioski Trolli, by znów cieszyć się życiem. Jak im się to udało, zobaczysz w kinach już od 4 listopada! Znajdź swoje szczęśliwe miejsce z Trollami!

Gość gość
Prezes posuwa swoją sekretarkę na biurku, idzie ostro w pewnym momencie ona czuje że niszczarka zaczyna jej wciągac włosy, krzyczy do szefa "warkocz!" A on wrrrrrrrrrrrrrr!