Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orgazmowkawymowka

orgazm pochwowy?

Polecane posty

Gość orgazmowkawymowka

Nigdy nie doswiadczylam, chyba...Pytalam kolezanek jak to jest (tych co twierdzily, ze mialy), ale poza "cudowny" etc niewiele uslyszalam... Niedawno doswiadczylam czegos podczas seksu. Ogromne cieplo tam, ktore intesywnie ale powoli roznioslo sie po calym ciele. Niezwykle przyjemne (zdecydowanie przyjemniejsze niz normalne doznania podczas stosunku), jednak hmm...nie wiem, inne niz orgazm lechtaczkowy. Jakby to okreslic? Brak "fajerwerkow"? Czy to byl orgazm pochwowy?

Możliwe ze tak..kazda z nas ma inne ciało wiec trudno okrelslic.Podobno u wiekszosci kobiet orgazm łechtaczkowy jest sliniejszy, wiec możliwe ze to własnie był pochwowy.Wiesz ja mam podobnie jak opisałas plus silne skurcze pochwy i trwa to znacznie dłuzej nicz łechtaczkowy.Taki malutki odlocik :-DCwicz miesnie kegla..zwiekszysz doznania

Gość orgazmowkawymowka
Dzieki za odpowiedz ;) Coz, jesli to byl ten oslawiony "pochwowy" to jestem ciut zawiedziona :P Fakt, doznanie zdecydowanie dluzsze - te fale ciepla (choc to nie do konca dobre okreslenie) rozchodzily sie jeszcze jakas minute po tym jak ze mnie wyszedl, ale orgazm lechtaczkowy to jak petarda a to bylo jak zimne ognie...

Własnie o tym pisałam..pocwicz miesnie kegla..ruszaj sei i sciskaj miesnie jak zacznisz dochodzic..możliwe że wtedy zwiekszysz siłe doznan podczas pochwowego:-) Ja nauczyłam sie juz tego i mam o niebo lepszy..ale szczerze Ci napisze, ze przy krótkim sexie wole jednak łechtaczkowy;-) Jakoś szybciej dochodze i ogólnie silniejszy jest..niz ten osławiony pochwowy;-)

Gość orgazmowkawymowka
Miesnie Kegal mam wyciwczone bardzo dobrze - jako e dziecko mialam problemy z ukladem moczowym i lekarka kazala mi je cwiczyc, wiec to robilam przez lata - taki nawyk wlasciwie. Dzis powinnam isc do niej i postawic butelke dobrego wina :D

Gość orgazmowkawymowka
Aaaa...nie wiem jak u ciebie, ale ja przy lechtaczkowym wije sie i jestem glosna, natomiast wtedy wrecz odwrotnie - bylam jak sparalizowana i nawet steknac nie umialam jak sie pytal czy zyje :P A jednak orgazm lechtaczkowy uwazam za silniejszy zdecydowanie... Jednak nowa pozycja wejdzie na stale do repertuaru :)

a tez głosniej krzycze przy łechtaczkowym i w głowie faluja mi róznobarwne kolorki;-) Przy pochwowym wije sie, głosno oddycham...podobno mówie wtedy jak mi jest super ..ale nie bardz wiem..taki odlot mam.Super, ze cwiczysz miesnie..wiesz jak dojdziesz pochwowo, zmień szybko pozycje np na jezdzca i sprobuj dojsc łechtaczkwo..odlot gwrantowany!!Mnie to sie wtedy miesza jeden z drugim;-)ale wartooo..wiec polecam. Powodzenia

Gość orgazmowkawymowka
Sprobuje ;)