Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany Bobi

Jestem Załamany

Polecane posty

Gość Załamany Bobi

Witam. Postanowiłem napisać to tutaj. Wiem że nic mi to nie da, ale wyładuje rpzynajmniej frustrację. Otóz według środowiska w którym żyje jestem przystojny. Zawsze nie mogę się odpędzić od dziewczyn itp. Tylko właśnie... mam ginekomastię i tzw damskie cycki, co jest mega barierą przez którą nie mam odwagi rozebrać się przy dziewczynie, czy na plaży. Z resztą ciekawi mnie jakby taka dziewczyna zareagowała gdyby zobaczyła że to mam. Zwykle chodze w bluzkach żeby nie było widać. Dodam że u mnie gineko jest spoowodowane dojżewaniem. Na operacje iść nie mogę, lekaż mówił że zniknie, ale mam już 21lat i nie znika. To gówno zniszczyło mi młodość :(:(:(:(:(

Gość a ja byłam
w Bułgarii i tam sporo takich młodzieńcow to miało i nikt ich na plaży nie wytykał

Gość Załamany Bobi
W polsce jakoś rzadko spotykane chyba ;/

Gość behemo
czyli ze co, jestes szczuply i masz kobiece 'piersi'? moj byly mial troche tluszczyku na brzuchu i takie jakby 'cycki' ze sie tak wyraze i nigdy mi to nie przeszkadzalo...

Gość mój mąż ma takie jakby
głowa do góry!

Gość willa
Chlopie,nie lam sie tak,ludzie maja wieksze problemy,uwierz mi,jezeli spotkasz dziewczyne ktora cie pokocha to zobaczysz ze problem zniknie. :P

Gość to bzdura
że nic się z tym nie robi. Zmień lekarza, idź do prywatnego. Oczywiście,że się robi - chirurgia plastyczna czyni cuda. Wytną ci nadmiar tkanki tluszczowej, małe blizny będą, ale jak masz owłosienie na klatce, to nie będzie widać. Poszukać specjaklisty od chirurgii estetycznej. Co za bzdura,że nic się nie robi. A niby dlaczego? Już skonczyłes wiek dojrzewania.

Gość Załamany Bobi
Lady_Maggot: nie mogę bo to choroba na tle hormonalnym, więc wszelka operacja ODPADA! siłka też nic nie da. Klate wyrobię(wyrobiłem...) ale to nie znikło dalej.

Gość Marcello 200
Ja też mam i to sporą, ale wszystko mam w dupie(a zwłaszcza to co ludzie myślą). Ale dziewczyny nie mam.... Nie chce cię dołować, ale gdybym był kobietą to nigdy bym nie związał się z facetem z cyckami. live is brutal. Co mają powiedzieć ci na wózku lub z penisem 6cm?

Gość fkfkfkfbnbnb
Kto ci naopowiadał takich głupot, że operacja odpada? Bzdura. Zmień lekarza. Oczywiście, że to można zoperować.

znajdziesz dziewczynę, która Cię pokocha takim jakim jesteś. to nie jest aż taki problem dla kobiet. dlaczego operacja nic nie da? jeśli tak ci to przeszkadza zastanów się nad zmianą lekarza

Gość lejdi marmolada
zmien lekarza i nie łam sie- sa naprawde gorsze rzeczy, kótre mogłyby Cie spotkac :P