Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaaa

zazdrosc w zwiazku

Polecane posty

Gość zazdrosnicaaaa

wlasnie rozpadl sie moj zwiazek po 5 latach, przychyna chorobliwa zazdrosc. jestem zla na siebie sama niewiem co mam ze soba zrobic

Gość 12345678900987654321
mam to samo. jeszcze się nie rozpadł, ale się zaczyna rozpadać. i też pięć lat razem.

Gość zazdrosnicaaaa
moj sie juz rozpadl i on mi niechce dac juz szansy , jak on to mowi ktorejs tam juz

Gość malyskurwielek
no to macie za swoje... moze dorsniecie... wybaczcie, ze tak pisze, ale przelewa sie przeze mnie gorycz wielka... kobieta mnie tez zostawila, od poczatku chciala mnie miec na smyczy, a nawet po normalnych rozmowach, dowodach, zawsze potrafila tak namieszac, zeby wyszlo, ze jednak cos moglem ukryc... zenada!!! ja nie jestem wrednym chamem, ale tym razem - DOBRZE WAM TAK, GÓWNIARY!!! Po 5-ciu latach?????????/ super.....

Następnym razem zaciśnij zęby i nie daj po sobie nic poznać...

Gość malyskurwielek
jasne i mam znosci fochy i takie zachowania??? na pewno sie oduczy sama z siebie taka mloda pizda...

Gość zazdrosnicaaaa
maly twoje rady na nic , nic dziwnego ze cie panna zostawila z takim charakterem , a taka mloda to juz nie jestem

Gość combinatorca
na czym polegala twoja chorobliwa zazdrosc...????

Gość kalendariummalzenstwa
nie ma milosci bez zazdrosci...:-) ale...zazdrosni BARDZO sa ci ktorzy boja sie samotnosci...

Gość podczas terapii
Ja wlasnie jestem w czasie terapii, podczas której wlasnie staram sie wyleczyc z zazdrosci o mojego chlopaka. Dostalam od niego kolejną szansę, chyba juz ostatnią na to zeby cos uratowac miedzy nami, i po prostu wiem ze musze ja wykorzystac. Nie jest latwo ale walczę ze soba i równiez widzę zmiany w nim i w naszym zwiazku... Wszystko idzie w dobra strone!!!!!! Naprawde dziewczyny zazdrosc to slabosc z ktora trzeba walczyc.Ja mialam zbyt duzo do stracenia a poniewaz bardzo kocham musialam sie zmienic. Daje rade...:* Wy tez dacie:*

Gość NoToSru
Ja przez pierwszy rok bylam zazdrosna w odpowiednich granicach. Jednak zawiodlam sie na swoim partnerze, bo mnie oszukiwal przez ten caly rok w pewnych sprawach, no i teraz moja zazdrosc, nieufnosc i sprawdzanie siegaja zenitu. Nie radze sobie juz z tym, a tak bardzo chcialabym zaczac to olewac. Jednak to nie ja prosze o szanse tylko on.