Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerbata lat 26

Zostało mi 16 zebów

Polecane posty

Gość szczerbata lat 26

to jest tak jak sie nie dba o zeby,ciekawa jestem czy sa inni tacy ludzie jak ja szczerbaci:(

Gość sateeee
no są :( tyle,że ja się staram dbać,ale mam słabe i tak się stało :( :( :(

Facet ogląda Discovery, spiker z ekranu: - Pandy mają ich 16, rekiny 100, a u człowieka norma to 32 zęby. Facet podrywa się z fotela i wrzeszczy: - K***a, jestem pandą !!! JESTEŚ PANDĄ! :)

Gość no i mnie uprzedził
:)

Gość szczerbata lat 26
Ha Ha dobre :)

Gość szczerbata lat 26
Dobra ale ja nie chce byc k....a panda!!!Jakie sa sposoby odbudowy uzebienia,oprócz protezy :(Moze ktos mi cos podpowie?

Gość doradca magister dzik
ulep sobie nowe z modeliny

Gość bxv
nie zapomnij ich potem wyparzyc ! wszak moedele z modeliny zeby sie dluzej trzymaly trzeba dac do goracej wody !

Gość Zonka za dlugo po slubie
Amanitis Podkradles z innego tematu :P

Gość z dvedcz
Facet ogląda Discovery, spiker z ekranu: - Pandy mają ich 16, rekiny 100, a u człowieka norma to 32 zęby. Facet podrywa się z fotela i wrzeszczy: - K***a, jestem pandą !!! odkad przecxzytalam to na erotycznym sikam od 2 godzin :D :D :D rozwalil mnie ten kawal na lopatki :lol:

Gość sateee
są implanty, o ile Cię stać ...i np. nie ma przeciwskazań :( jak chcesz napisz: ungly@go2.pl :(

Gość szczerbata lat 26
a co jeszcze mozna zrobic?Niestety na implanty mnie nie stac:(

Gość tez mam mniej zebów
ale to przez problemy ortodontyczne. w dzieciństwie usunęli mi wszystkie czwórki, bo mi zęby nie mieściły, tak ciasno rosły. ale nie zamierzam tracić więcej zębów nie rozumiem jak można tak się zapuścić, by wypadały zęby (albo je wyrywać) w młodym wieku. w starszym zresztą też. mam 27 lat, ale już zaczęłam używać pasty chroniącej dziąsła - tak na zaś

Gość sateeee
a czy Ty myslisz,że nie używamy past do zębów itp ? wiesz co może ciebie kiedyś dopadnie jakaś parodontoza albo co innego i wtedy zobaczymy jaka będziesz mądra.To,że jesteś zdrowa i masz mocne zęby to nie znaczy,że każdy inny też tak ma. A nawet jak ktoś rzeczywiście z jakichś powodów nie dbał to też nie znaczy że trzeba tak komentować, sam sobie zdaje przecież z tego sprawę.

Jeśli masz możliwość podjechania do Poznania to od serca polecam ci klinikę Candeo www.candeo.pl . Leczymy się u dr. Hędzelka całą rodziną. Mają przystępne ceny a dla tych co nie mają tych tysięcy na implanty to można płacić w systemie ratalnym.