Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korekorekorek

Łysiejący dwodziestoparolatkowie... Dlaczego jest ich tak wielu?

Polecane posty

Gość pieprzycie farmazony
mój facet też jest łysawy, ścina krótko włosy i wygląda fajnie, mimo tego że ma zakola dziewczyny mówią że mam przystojnego faceta. I nie pieprzcie że taki ktoś ma nie mieć wymagań, a co ma brać co popadnie??? Do dopiero desperacja. Ja jestem dumna z mojego mężczyzny, bo jest wspaniałym człowiekiem.

Gość arne
ja mam krzywą czaszkę i nie mogę sie ściąć na łyso

Gość Lysiejacy koles
arne koniecznie na zero. chuj z krzywa czaszka. Lepiej wyglada ogolony z krzywa czaszka, niz ktos z takimi klakami. Jak ktos mocno lysieje to na zero! Innej opcji nie ma!

Gość lysiejacy koles
pieprzycie farmazony sluszne podejscie :)

Gość popieram kolegę
" Lysiejacy koles arne koniecznie na zero. ch*j z krzywa czaszka. Lepiej wyglada ogolony z krzywa czaszka, niz ktos z takimi klakami. Jak ktos mocno lysieje to na zero! Innej opcji nie ma! " czy ci faceci naprawdę nic nie kumają czy udają :O

Gość Lysiejacy koles
Mlody lysy facet, ktory nie goli wianka za kare powinien byc olewany przez kobiety. Ja nie wiem jak ladne kobiety moga sie spotykac z facetami, ktorzy maja wianek po bokach lysiny. Nie brzydza sie takich oblechow?

Gość hhsaahhae
do Lysiejacy koles odpowiedz sobie sam :D dlaczego z takimi są :P , na pewno się domyślisz

Gość pewnie gruby portfel zrobił
"Lysiejacy koles Mlody lysy facet, ktory nie goli wianka za kare powinien byc olewany przez kobiety. Ja nie wiem jak ladne kobiety moga sie spotykac z facetami, ktorzy maja wianek po bokach lysiny. Nie brzydza sie takich oblechow? " kasa, frustracja, brak innego kandydata, eechh życie:(

Gość Lysiejacy koles
Chyba tylko dla pieniedzy. Nie mowie, ze taki ktos jest zlym czlowiekiem. Mlodzi faceci z wiankami to czesto naukowcy, lekarze, dzialacze polityczni (jak widac golenie glowy u politykow jest zle widziane i dlatego prawie zaden tego nie robi) i ludzie wykonujacy powazne zawody. Tylko jak wianek moze byc pociagajacy? One sie nie brzydza takich facetow? Ja bym nie mogl byc z dziewczyna, ktora ma owlosione nogi i wasy na twarz, chocby byla noblistka, profesorem medycyny albo prezesem banku :D

Gość tez tak sadze
"Nie mowie, ze taki ktos jest zlym czlowiekiem. Mlodzi faceci z wiankami to czesto naukowcy, lekarze, dzialacze polityczni (jak widac golenie glowy u politykow jest zle widziane i dlatego prawie zaden tego nie robi) i ludzie wykonujacy powazne zawody. " Tak to juz jest na tym padole, cos za cos 🖐️

Gość Lysiejacy koles
Z drugiej strony to dziwne, ze tacy powazni, nowoczesni faceci a nawet glowy ogolic nie moga i wianki zostawiaja sobie

Gość głupoty pieprzycie
Jak się ma wianek zamiast kłaków to marsz do fryzjera, albo samemu ogolić łeb. Jak nie możecie z racji wykonywanego zawodu, to nic nie poradzę, taki los.

Gość Lysiejacy koles
Samemu golic regularnie! A niby jaki zawod nie pozwala golic glowy? Nie znam takiego

Gość do lysiejacy koles
ja nie wiem czy wy macie jakies problemy z czytaniem czy jak nikt nie powiedzial ze golenie glowy jest zle jesli sie lysieje autorka tematu poprostu zastanawia sie czemu tak wielu facetow w mlodym wieku przed 30 łysieje po drugie wielu facetow,tych nie lysiejacych tez goli-bo im tak wygodnie ok, mi sie to niepodoba, wielu moim koleznaka tez i tyle

Gość Lysiejacy koles
Tylko, ze lysienie nie jest wyborem faceta, a taki facet tez moze byc przystojny i zadbany

Gość kalksss
mam nadzieje ze podobnie sadzisz o kobietach z malym biustem ,duzym tylkiem, szerokim nosem itd:P

Gość Lysiejacy koles
O ile duzy tylek nie jest wynikiem obzarstwa to moze byc fajny :P

Gość spaślaki są fee

Gość Dariusz z Warszawy
Ten temat powstał po to aby narobić nie potrzebnych kompleksów. Jesteśmy tylko ludzi jak napisał łysiejący i natury nie oszukamy jak już też pisałem. Ja nie wiedziałem, że na łyso mogę wyglądać genialnie, bardziej męsko bo zawsze się trzymałem dłuższych włosów :)

Gość Lysiejacy koles
Darek masz racje! :)

Gość upupppppppppppppuppppppppppppu

Gość uuuupppupppppppuppppppppuppppu

Gość łysy ojciec łysa matka
łysy sąsiad i siąsiadka:P

Gość Łysi są super

Gość nie mam nic do łysiejących bo
nic za to nie mogą ,że taka ich uroda , ale nie znoszę tak zwanych karków!

Gość lysiejacy jednak powinni sie
golic

Gość uppupupppppppppppupppppppppppp

Gość Macie cos przeciwko lysiejacym
Przeciez to nie ich wybór czy beda lysiec czy nie.To wina genów nie jakiegos zaniedbania czy bezsensownego pizdrzenia sie przy lustrze. Kobieta opamietajta sie! Macie siano w glowach czy mozg ze patrzycie na wyglad zewnetrzny. Normalnie jestem w szoku.Pierwsze co skojarzylem ze to forum dla natolatek z problemami ale widze ze jest inaczej. Pierwsza strona tego tematu poprostu rozjebala mnie.Bo albo to jest jakas prowokacja eunuchów albo pisza tu naprawde niekompetentne i niedouczone osoby.