Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co napisać

zerwalam z nim a on pisze smsa ... - ja wy reagujecie na smsy od bylych?

Polecane posty

Gość co napisać

Tydzien temu zerwalam, z mojej inicjatywy. Po paru godzinach napisal z pytaniem jak sie czuje. Co mialam napisac - ze dobrze? ze zle? Dzis napisal to samo. Zyczylam mu udanego urlopu. Napisal ze jak bede chciala pogadac to mam dac znac. Cholera. Napisalam ze juz gadalismy. Odpisal ok. Jak wy reagujecie na smsy po zerwaniu? Nie wiem czy w ogole cos pisac, z jednej strony moze wypada odpisac zeby nie wyjsc na gbura, ale w sumie po co. Jak to latwo, ze mozna wyslac smsa. Napisal tak, ze to ja mam wyciagnac reke. Zebym miala watpliwosci ... Moze kiedys napisze.

Gość co napisać
30 minus 2 :) Co z tego - nie wiem jak zareagowac. Chyba brak reakcji bedzie najlepsza reakcja.

Gość zerwać zerwałaś ale nie możesz
udawać, że się nigdy nie znaliście przecież... Nienawidzisz go? Nie chcesz go znać? To mu powiedz o tym - pewnie wtedy już pisać nie bedzie

Gość Volta
idiotyzm, na całej linii i tyle. Jeśli masz wątpliwości, to znaczy,że Twoja decyzja nie była przemyślana... i tyle. a ja jakbym był nim, to był stonował trochę ale i tak dawał do zrozumienia,że wiadomo co.

Gość co napisać
że wiadomo że co ...