Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagrozona ona

Mój facet kontaktuje się ze swoją eks

Polecane posty

Gość zagrozona ona

My się przyjaźniliśmy ze sobą od dzieciństwa, potem poznał jakąś dziewczynę, był z nią pół roku, rozstali się bo go podobno zdradzała i w tym momencie my zostaliśmy parą. Wszystko jest okej, niby jesteśmy szczęśliwi itd, ale ostatnio zaczął się z nią kontaktować. Sprawa wynikła w ten przedziwny sposób, że byliśmy nad wodą w takim dużym namioce na imprezce i przyszła ona - ubrana tylko w szorty, stanik od bikini i taką zwiewną białą koszulę. No powiem szczerze, że jest zjawiskowa. Przyszła z jakimś facetem za rękę. A on dostał dziwnego szału, podszedł do niej, przytulił ją, ucałował, zaczął z nią gadać. No i wiem, że piszą ze sobą na gg bo widziałam, że ma ją w kontaktach, wiem że piszą sms od tamtego czasu. Czy to uzasadnione, że czuje się zagrożona? On mówi, że jestem głupia i kocha tylko mnie i że niepotrzebnie panikuje, ale po co on z nią pisze?

Sprowokuj go - powiedz, że jak woli spotykać się z eks, to niech Ci to powie. Na pewno ja bym tak zrobiła. Na początku mojego związku obiecaliśmy sobie z Miśkiem, że jakbyśmy zaczęli spotykać się z kimś na boku, to powiemy sobie o tym, bez żadnych kłamstw i domysłów. Chociaż i tak oboje wiemy, że nigdy tak nie będzie, bo kochamy tylko siebie:)