Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanieeee

Pytanie do REGRESA !

Polecane posty

Regres a pamiętasz ty topik o sknerach i wszystkie inne tyczące się spraw materialnych Już sobie wystawiłeś kwitek"kim jestem" czy chcesz o tym pogadac? ;)

Gość on fcale nie jest śprytny
hahaha sam zaczynasz z biletam oj Regres Regres

jaki to był temat? ''regres walczący z blacharami''? :P

Gość on fcale nie jest śprytny
Regres sami ty sie pytaj mnie a ja ciebie ? prawdopodobnie to jakaś frustratka która musi teraz za kino sama płacić bo jej facet zrozumiał że jest przez nią dojony z kasy na lewo i prawo prosze to twoja wypowiedź z poprzedniej strony http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4188545&start=30 wyżej masz podany link niech ostatnie słowo nalezy do ciebie ,bo ja nie mam siły....ze smiechu tak boki zrywam

Wisłą musi wygrać,choć przyznam że zawsze przegrywali w Wa-wie. Może tym razem im się ida dokopać Legii i Lech będzie na 2 :P

sami nie pamietam tytułu coś tam o facetach Sknerach , panny opowiadały z jakimi to dusigroszami sie zwiazały ... a co najlepsze niektóre tkwiły z nimi kupe lat ;) cream Ok Jestem za Legią :D

cream mysle ze bym za szybko nie dobiegł i obawiam sie że bym sie mógł spoznic :P

sami ale to jest wiecej niz pewne ze Legia puknie Wisłe wiec nasze kciuki nie maja tutaj racji bytu

dalej was nie lubię :P:D Nic nie jest pewne ,gdy gra Wisła-zapamietać !

cream na głowe upadłes ? z jakiej Wawy ? Slunzok żem :P gdzie ty wyczytałes ze z Syreniego grodu?

Gość ale z was dekle
Regres znajdź se jakieś zajęcie bo ci kafe na mózg nieźle siadło sami ja mam to gdzieś kogo ty nie lubisz

no kiedys pisałes ze jestes legionista a legii nikt nie lubi jedynie w warszawie aczkolwiek tam tez jest fan klub lecha :D

cream lubie Legie :) ktos ci głupot nawtykał w łeb :P pomarańczko wyjdz lepiej na dwór , zapal sobie fajkę , kup bluzeczkę , idz na dicho , nie wiem zrób coś ... i pozwól że swoim zyciem sam będe kierował :D

jak osoba która mieszka na sląsku moze lubic legie??? jak tam jest ruch , gieksa ,???

Gość regres już daj spokój
przegrałeś życie na kafe :P odczep sie od lasek

cream to ze lubie GKS nie oznacz aze nie lubie Legii Nie jestem fanem piłki noznej , wole siatkę Ale dobry mecz w noge tez chetnie obejrze

regres już daj spokój przegrałeś życie na kafe " ale to tylko bitwa ,jedna z wielu wojna trwa nadal :) Wojska juz gotowe do kolejnej potyczki :P

masz na mysli siatke ale w wykonaniu lasek zgadłem?? dokładnie , i to plażówka :P Miód widowisko :)

ale jest za zimno na siate plazową chcesz aby sie laie pochorowały :O pozatym siatkówka normalna jest chyba lepsza bo tam więcej lasi jest

Gość BrookeLogan1
Regres nie ubliżajac nikomu, ale zadna fajna dziewczyna Cie nie zechce bo nie znasz podstawowych zasad kultury wieć mozesz liczyc jedynie na desperatki albo glupiotkie gąski kt daja sie manipulowac :) p.s. wnosze po Twoich wypowiedziach ad placenia za dziewczyne na radnce

cream no jasne że normalna siata lepsza i to w wykonaniu facetów , przynajmniej cos sie dzieje :P Ale plazówka jest fajna ;) Byłem kiedys w Costa del Sol ( espania) tam to sie działo , był jakis puchar Hiszpani w siate plazowa babek :P Moja luba az sie grzała , jak nie chciałem odejsc po 3 godzinach ogladania meczy :P ale jak tu odejsc?

Gość no właśnie ciekawe ciekawe
no niezłe jaja :) pozdrawiam ... regresa nie marnuj tu życia