Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cień psiapsiółki

Mam dosyć życia w cieniu przyjaciółki

Polecane posty

Gość zmanierr
to jad przepełniony cynizmem. chyba przepojony ale dzieki za mile slowa :)

tna swój sposób musisz być niesamowita skoro się z Tobą przyjaźni, jezu ludzie więcej wiary w siebie!

Gość do podobny problem
skad ty ja wytrzasnelas? ja tez taka chce ! :)

Gość zmanierr
jezu ludzie więcej wiary w siebie! zrobie wszystko, co w mojej mocy :p

cynik! może i jesteś nieprzeciętnie inteligentny, ale po co zrównywać ludzi do tak prymitywnych poziomów?? Z pewnością możesz wykorzystać swoją inteligencję w bardziej kreatywny sposób.

Projektor to coraz częściej główny element wielu zestawów kina domowego. Niewątpliwie największą zaletą tego typu urządzenia jest fakt sporej przekątnej obrazu przy dosyć atrakcyjnej cenie w porównaniu do tradycyjnego telewizora czy to LCD czy plazmy. Dlatego też przygotowaliśmy dla Was recenzje projektora firmy Epson, który poza wyświetlaniem obrazu z zewnętrznego źródła, posiada również wbudowany odtwarzacz DVD. Zainteresowanych zapraszam do lektury. Moda na domowe centra rozrywki zagościła w naszej mlekiem i miodem płynącej Polsce już na stałe. Rośnie liczba instalacji wszelkich „Media Centrów”, kin domowych, systemów audio-wizualnych i im podobnych. Nie ma w tym oczywiście nic nadzwyczajnego – producenci widzą w tym realne zyski, stąd coraz to więcej prac nad innowacjami. I być może troszeczkę na wyrost, innowacyjnym mógłbym nazwać także testowany dziś projektor. Nie zrobię tego jednak z racji jego dawnej, bo zeszłorocznej premiery. Przeszła jednak ona na tyle bez echa, że postanowiliśmy się przyjrzeć zepchniętemu w cień projektorowi EH-DM2, stawianemu gdzieś pomiędzy kinem domowym, a mobilnością.

Gość i tez tak mysle
ona pisze o poziomach o ktorych (jak widac) ty nie masz pojecia :)

Gość zmanierr
Z pewnością możesz wykorzystać swoją inteligencję w bardziej kreatywny sposób. dokup aparat fot. fotografuj kazdy banalny motyw i zaloz temat, gdzie dorobisz do tego teorie afirmacyjna

cyników dwóch. To nie prawda, że w naszym świecie żyją tylko ludzie, którzy kierują się kasa, urodą czy sławą. Wg mnie to jest prymitywny poziom. Nie można wrzucić całego społeczeństwa do jednego worka, a wy to robicie.

To nie prawda, że w naszym świecie żyją tylko ludzie, którzy kierują się kasa, urodą czy sławą. po pierwsze to: nieprawda na_pewno na_razie po drugie, przeciez napisalem wyraznie, ze nie tylko, na przyklad pusia bardzo ceni swoj charakter :-)

Gość tak myle sobie
nie chce mi sie :)

oj, to mnie przygasiłeś... że mam problemy z ortografią wiem od dziecka ;P nie czuję się przygaszona. Postaram się poprawić ha. z waszych wypowiedzi odniosłam inne wrażenie.

z waszych wypowiedzi odniosłam inne wrażenie z wypowiedzi na forum odnosze wrazenie, ze 95% kobiet jest nierozgarnieta, myslisz, ze prawidlowe?

Wielowątkowość platformy DirectX 11 oznacza dla twórców gier tylko miesiąc pracy, dodaje Huddy. Inne optymalizacje, które przynoszą mniejszy wzrost wydajności, pochłaniają bardzo często znacznie więcej czasu. A co najważniejsze - gracze nie muszą mieć karty graficznej z obsługą DirectX 11, aby wynieść korzyści z usprawnionego wspomagania układów wielordzeniowych. Mogą pozostać przy modelach DirectX 9 i DirectX 10. Wymaga to jednak specjalnych poprawek w sterowniku lub w grze.

a Ty postawiłeś sobie za cel ogarnąć te wszystkei kobiety? czy jest inny powód? Taki rozgarnięty wśród tylu nierozgarniętych?

cynizm nie jest mi obcy. jestem tu po to by dyskutować, choć wbrew pozorm możesz uznać mnie za nierozgarniętą.

Gość podobny problem ale
Poznałyśmy się jako młode nastolatki na jakimś ognisku:) Znajomość trwa od jakiś 15 lati to bez żadnego kryzysu, problemów, itp. Oczywiście, ona też mogła na mnie liczyć. Zdaję sobie sprawę z tego, że muszę jakoś uporać się ze swoimi myślami. Trudno czasem.

wbrew pozorom* zasada pierwsza: nigdy nie lekceważ "przeciwnika" jestem ciekawa jak poradziłbyś sobie w starciu ze mną na inny temat.

wiedziałam, że odbierzesz to jako literówkę... Nie chciałam się poprawić, tylko podkreślić znaczenie tych dwóch słów, nie rozumiesz? Zasada panie przodem tutaj nie działa. Co najbardziej Cię intryguje? W jakim temacie wykażesz się najlepiej?

Nie chciałam się poprawić, tylko podkreślić znaczenie tych dwóch słów, nie rozumiesz? znaczy ja rozumiem, takze znaczenie gwiazdki :-) Co najbardziej Cię intryguje? W jakim temacie wykażesz się najlepiej? ale to nie ja chce sie przekonac tylko ty :-)

Gość Polinezja86
A ja też jestem w podobnej sytuacji. Moja przyjaciółka uważa, że jest najpiękniejsza, najcudowniejsza, najlepsza, naj... naj... Każdy wie, że ona jest narcyzem mimo tego ona mówi, że to nie prawda, bo jest skromna, brzydka, itp. Jedna zwykłą rzeczą chwali się wszystkim godzinami. Twierdzi, że żyję w jej cieniu, bo ona jest 100 razy lepsza ode mnie(nie powie tego mi w prost, ale gada tak za moimi plecami). Zdarza się jej obrażać mnie i poniżać. Mimo tego ja jestem bardziej lubiana i szanowana niż ona. I w Twoim przypadku zapewne też tak jest tylko nie potrafisz tego dostrzec. Myślę, że rozwiązanie problemu leży w chęciach i psychice. Ja od tej dziewczyny z dnia na dzień coraz bardziej się oddalam. Mniej się spotykamy, mniej rozmawiamy. Nie żałuję. Bo przyjaciół nowych znajdziesz, sama nigdy nie będziesz. A zresztą co to za przyjaciółka skoro tak Cię traktuje. Przez nią ty nieświadomie możesz tracić swoją pewność siebie, psuć swoją opinie, wpadać w kompleksy. I nie można się użalać nad tym, że znacie się tyle lat. Być może przyszedł czas na to, by wasze drogi się rozeszły.